Jump to content
Naimisiin.info

Tiib

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Tiib kaikki viestit

  1. Tiib

    Alkoholittomat boolit

    ;D Tässäpä kriteereitä kerrakseen... Häissämme ei tarjoilla lainkaan alkoholia, mutta onnittelumaljat kohotetaan. Olisiko ideoita?
  2. Kiitos nunnutin. Pitänee vain hyväksyä se, että osa porukkaah häippäsee ennen juhlien päättymistä. :-[ Järkätään heidät istumaan reunapaikoilla, että mitään isoa tyhjää kohtaa ei pääse heidän häivyttyään syntymään. Lasten puuhanurkkauksen laitamme kokonaan erillään juhlatilasta. Näin lapset eivät varasta itselleen koko showta ja saavat muutenkin rauhassa pitää ääntä ja juoksennella. Ajattelimme muuten, että lapsille voisi järjestää juhlien ajaksi vaikka piirrustuskisan, jonka aiheena on luonnollisesti rakkaus ja hääpari. Arvovaltainen raati palkitsee sitten parhaat työt ja kaikki osallistuneet voivat jokatapauksessa saada palkinnon. Meillä ei kimppua heitetä, mutta pehmoleluja/rantapalloja kuitenin. Lapsille voitais heittää oma juttu myös ehkä... Pitääpäs miettiä.
  3. Me ajattelimme heittää rantapallot, joihin on kiinnitetty saajalle osoitettu kirje, naisille morsiamen kirjoittama ja miehille sulhasen. ;D Mutta pehmolelun kierrättäminen musiikin tahtiin... onpa hyvä idea. On enemmän minun tyyppiseni kuin rantapallo, mutta kirje liitetään kyllä mukaan. (vanha ketju tämä, mutta kommentoinpa silti...)
  4. Haluamme lapset häihimme ja vähän hirvittääkin se, joutuvatko lapsiperheet lähtemään kesken pois, koska juhlamme jatkuvat ilta yhteentoista asti (koska vihkimisen saimme vasta neljäksi). Hankimme paikalle leikittäjiä/hoitotätejä ja jonkinlaisen leikkinurkkauksen järjestämme myös, mutta entä sitten kun pienillä alkaa simmut sammua? Kahdeksan maissa yksi erillään oleva huone on tarkoitus pyhittää pienten nukuttamiseen, jossa hommassa leikkitädit avustavat. Pienimmille ei kuitenkaan taida kelvata nukuttajaksi kuin omat vanhemmat. Ehkäpä pienten lasten vanhemmat sitten vain pitääkin sijoittaa istumaan siten, että heidän poistumisensa joskus yhdeksän aikoihin ei lässäytä yhtään tunnelmaa. Ajatuksia tästä kaikesta kaivataan...
×
×
  • Create New...