Päkätti

Morsian
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Päkätti

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meille tulee tällainen: Ei mikään jännittävä tunnu miltään, jos sitä ei voi jakaa kenekään kanssa. Kahdestaan on paljon mielyttävämpää.
 2. Elikkäs uskaltaako Venetsialyhtyä polttaa pöytäliinan päällä, vai pitääkö olla jokin alulautanen?
 3. kaikki ne jotka harkitsee Yön Rakkaus on lumivalkoinen biisiä häätanssiksi. Harkitkaa oikeesti. Olin viime heinäkuussa yön keikalla ja Olli kertoi että älkää missään nimessä ottako sitä biisiä häihinne, koska ei kovin hyvältä vaikuta, että viimeisessä säkeistössä toinen osapuoli tekee itsemurhan. Tämän vuoksi Yö on tehnyt häihin häävalssin Satukiran sankari.
 4. Tällaista meidän häihin: - Pukuni ei ole valkoinen, eikä tule huntua. - Häämeikin ja kampauksen tekevät ei ammattilaiset - Hääkarkin sijaan tulee jokaiselle pienipullo, siis hääsnapsi - Boolit tulee vihreään, keltaiseen ja punaiseen astiaan(punaisessa vahvin) - Häätanssiksi tulee Yön Satukirjan sankari - Ei tule lainkaan ohjelmalehtisiä, vaan ohjelma kerrotaan vieraille hääjuhlan alussa. -ja vaikka mitä muuta..
 5. Olen hoitotyössä ja mulla ainakin kynnet ovat pysyneet hyvin. Geelit pysyvät paremmin kuin akryylit. Periaatteessa hoitotyössä ei saisi olla rakennekynsiä, mutta meillä on osastolla muillakin kynsiä eikä kukaan vielä ole valittanut. Pidän kynnet aina melko lyhyinä ja en mitään räiskyviä lakkoja töissä.
 6. Tässä on nää sanat: YÖ: Satukirjan sankari Kerran sankari mätkähti tarinastaan satukirjasta arkehen vaan. Outoja katseli maisemiaan, kun ei linnaa näy ainuttakaan. Lohikäärmeitä ei kreivit ratsastaneet eivät neitojaan pelastamaan. Minnepä saapuikaan hän matkallaan, näki työtä ja touhua vaan. Ihmisten silmissä tuikkivan sen näki lämpöään hehkuvan innostaen läpi aikuisten huolten ja haastehien näki rakkauden - ja hän tunnisti sen. Eipä sankari ei kohta haikaillutkaan satukirjaansa seikkailemaan. Löysi hän onnen ja sankaruuden tosipaikoista arjesta vaan. Ihmisten silmissä tuikkivan sen näki lämpöään hehkuvan innostaen läpi aikuisten huolten ja haastehien näki rakkauden - ja hän tunnisti sen. soolo Ihmisten silmissä tuikkivan sen näki lämpöään hehkuvan innostaen läpi aikuisten huolten ja haastehien näki rakkauden - Ihmisten silmissä tuikkivan sen näki lämpöään hehkuvan innostaen läpi aikuisten huolten ja haastehien näki rakkauden - ja hän tunnisti sen.
 7. Meillä on ensi vuonna Maskutalolla häät..aivan mahtava paikka on. Menkää ihmeessä katsomaan sitä, avaimen sinne saa kunnanvirastosta. Me valittiin tämä paikka siksi, että se on mulle ennestään tuttu, joskus nuoruudessa on siellä tullut diskossa oltua muutaman kerran. Vaikea nyt näin kertoa, mutta yritän vastata, jos joku haluaa lisätietoja.
 8. Meille tulee häätanssiksi Yön Satukirjan sankari, aivan mahtava biisi..hieman erikoinen, mutta tehty juuri häätanssiksi.
 9. Itse teen molempia akryyli- sekä geelikynsiä. Geelikynnet ovat joustavemmat ja kiiltävemmät. Se kumpi sopii itselle paremmin riippuu paljon siitä mitä työtä esim. tekee. Itse pidän paljon enemmän geelikynsistä sekä myös geelikynsiä on mukavempi tehdä. Siskollani taas akryylit ja ollut niihin todella tyytyväinen, eikä halua vaihtaa geeleihin. Kynsien kestävyys riippuu paljon tekijästä, kynsientekomerkistä sekä siitä mitä itse kynsillä tekee. Itse meinaan hääpäiväksi tehdä kuvioiduilla tipeillä kynnet itselleni..
 10. Itse teen ehdottomasti häämeikkini. Osaan meikata tosi hyvin ja tiedän paljon niistä asioista. Tein viime vuonna siskolleni häämeikin ja hyvin kesti koko päivän ja illan kauniina. Meinaan myös meikata yhden kaasoistani hääpäivänäni. Tottakai tehdään koemeikit ja valitaan tuotteet tarkoin.
 11. Varasin juuri tänään Maskutalon kesäksi 2008. Eilen käytiin sitä kattomassa ja kyllä se oli aivan mahtava. Koristelemalla siitä tulee niiin hieno. Me ajateltiin peittää ne kaksi pienenpää palkintokaappia isoilla sydänpahveilla ja siihen isoon tulee sitten jokin kangas, koska se on luultavasti meidän pöydän yläpuolella. Paljon päässä suunnitelmia, mut onneksi vielä on aikaa paljon..
 12. Minulle tulee 3 kaasoa, sisko, paras ystävä ja ystävä. Parhaimmalla ystävällä on ns. pääkaason rooli. :