Nune

Rouva
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Nune

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Espoo
 1. Meikki ja kampaus alkaa klo 8.15, ensin vissiin meikki...kai? Ja klo 13 on vihkiminen, valokuvaaja tulee kirkolle klo 12.45 ja ottaa kuvia siinä meistä sulhon kanssa erikseen. Sitten vihkimisen jälkeen on "potrettikuvaus" kirkolla. Hyvin ehditään vissiin. Kaasolla on mun kans limittäin ajat meikkiin ja kampaukseen.
 2. Mun hameen alta taitaa löytyä pyörän varakumi ja kumin paikkaussetti. Maantiepyöräilyä kun harrastetaan molemmat. Kumikana kyllä kirvoitti hyvät naurut...se tekee sen aina, huvittavin ikinä keksitty otus mihin tahansa tilanteeseen. :D
 3. Liljasta tulikin mahdottomuus sen tuoksun vuoksi. Enhän ollenkaan tajunnut että niissä on joissakin aika voimakas tuoksu. Mulla on tosi tuoksuherkkä nokka ja alan pärskimään saman tien tolkuttomasti...taidan siis pitäytyä orkideassa.
 4. Kiitos Redrika!! Aivan ihana tuo yksi liljakimppu, jossa mukana myös kallaa ja ruusua. Olin miettinyt orkideaa, jotain tälläista esim. Mutta ehkä hiukan tummemmilla sävyillä? Tai tällaista: Mutta tuo lilja olis toisaalta helpompi pöydässä... Miten jos yhdistäisi liljaa ja orkideaa, onko se liikaa ns. voimakkaita kukkia samassa? Menenpä kuitenkin lilja-osioon (jos sellainen löytyy) kyselemään saatavuudesta.
 5. Jahas ja huhuh miten ihana ketju tosiaan!! Mulla on aika paljon jo ajatusta mutta kimpun väri ja koko on vielä hiukan hakusessa. Teema väreinä meillä on cappuchino, vadelma ja luonnonvalkoinen/vaalea kulta. Puku on tällainen: Ja sävy on kulta, tai light gold. Pituutta minulla on 180 cm ja tuo puku on varustettu melko suurella laahuksella: http://cn1.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/38/3/...v=1173325938000
 6. Nostelen tätä vähän. Meillä hiukan ongelmaa omien lasten kanssa. Mistä hoitaja heille? Äitini juuri ilmoitti ettei hänestä ainakaan ole kiva juosta nukuttamassa lasta. No ei varmasti ja tästä aloinkin miettimään että mitä ihmettä me teemme tuolle meidän 1-vuotiaalle. 8-vuotias isosisko nyt menee kenen tahansa vieraan mukana mutta sitten tuo pikkuinen. Miten päiväunet yms. vahtiminen. Itse en oikein siihen voi ryhtyä morsiamena. Miten te olette toimineet omien lastenne hoitajan suhteen? Onko vain yksi vai useampi vastuullinen?
 7. Me vaihdetaan sormukset maistraatissa ja siitä tulee virallinen hääpäivämmekin. Siunaus on vasta elokuussa 2008 ja siellä siunataan myös sormukset. Emme kuitenkaan sormuskaavaa käy siinä enää läpi, sillä olenhan jo sormusta pitänyt melkein vuoden siinä vaiheessa.
 8. Meillä vihkiminen maistraatissa 14.12.07 ja siunaaminen + hääjuhla 16.8.2008. Olen raskaana ja helmikuussa olis määrä pojan syntyä, joten siinä paras ja ainut syy näille aikatauluille. 14.12. oli päivä, jolloin tulevan mieheni ekaa kertaa näin, samassa vuorossa oltiin töissä. :-X
 9. Me ajateltiin mennä virallisesti naimisiin maistraatissa ennen kuin pikkuinen perheenlisäys tulee helmikuussa. Kirkollinen siunaus tulee 16.8.2008, jolloin isot juhlat koko suvulle. Syy tähän on että haluamme lapsukaisen syntyvän avioliitossa, mutta haluamme kuitenkin papin siunauksen liitollemme ja isot juhlat. Juhlia ei raskausaikana oikein haluta pitää,joten pidämme ne kunhan pikkuinenkin jo kasvanut hiukan. Pidämme siviilivihkimisen salassa, todistajatkin pyydämme maistraatilta. Emme halua juhlistaa maistraatissa tapahtunutta vihkimistämme kuin ainoastaan keskenämme. Ja vihkipäiväksi tulee päivä, jolloin vaihdoimme ensi suudelman 17.12. Se, että korteissa ja paperissa lukee sama sukunimi kuin miehellä on ainoa asia josta ulkopuolinen huomaa avioliittomme. Kirkossa vaihdamme sormuksetkin todennäköisesti vasta.
 10. Mä taidan viedä oman pukuni korjautettavaksi Valentinalle. Niin kovasti kehuitte ja kun hommana olisi myös yläosan kaventaminen n. koolla, niin tuntui olevan vielä paljon kohtalon tovereitakin kehumassa. Jep, ostin pukuni eilen uutena ja yläosaa pitää ottaa sisään. Olen pitkä, joten helmalle ei tarvitse tehdä mitään. Muutenkin saa Valentina vilkaista onko kaikki ok.
 11. Meille alustava varaus tehty 14.6.2008. Mitenhän tonne sen 100 hlöä saa mahtumaan? Sen käsityksen näistä teksteistä sai, että mahtuu, mutta ei olla vielä käyty siellä sisällä, kun ei aika ole antaunut myöten. Astioitahan siellä ei ole?! Sen mä olin lukevinani jostain. Ei olla vielä tosiaan vahvistettu tuota varausta ihan lopullisesti, kun ei kirkkoakaan saa kun vasta syksyllä varattua. Mua kutkuttais Espoon kartanokin kyllä, mut sieltä tuli tarjous, joka kyllä hinnaltaan oli sen verran tyyris, etten usko meidän häiden sinne tulevan. Täytyy vielä puntaroida, kun on tässä vielä aikaa.
 12. Meillä vihkiminen Espoon tuomikirkossa, juhlapaikkana Laaksolahden monitoimitalo, päivä 14.6.2008.
 13. Meillä sulho on ostanut Vanamosarjan rannekorun, nilkkakorun ja käädyn, ne tulevat kaikki mukaan häihin ja itse asiassa koko hääteema on saanut inspiraation vanamokasvista ja sen muodosta. Mitään ylitseampuvaa tää nyt ei kuitenkaan ole kun osiot on pieniä yksityiskohtia, mutta kuitenkin, se on niin viaton ja puhdas kasvi.