Ejuwa

Rouva
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

About Ejuwa

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Ostin huulipunan ja -kiillon ja molempia lisäsin ennen kuvausta (kävin meikissä 4,5h ennen kuvausta ja 6h ennen vihkimistä). Puuteria lisäsin myös ennen kuvausta. Illan aikana lisäsin kerran huulikiiltoa. Naama kyllä kiilsi nyt kun jälkeenpäin kattoo kuvia, että puuteriakin olis tietty voinu lisäillä.. Meikkiin olin erittäin tyytyväinen, pysyi hyvin ja oli kaunis. Iho ehkä hieman liian vaalea verrattuna rintaan ja olkapäihin mutta ei haittaa, parempi näin päin..
 2. Meillä myös kaksi vierasta tuli häihin ilman korttia (myöskään ei lahjaa). Lahja ei todellakaan ole tärkeä, eikä haittaa vaikkeivat tuoneetkaan sitä, mutta kortti olisi ollut erittäin mukava saada. Toinen on nuori, eikä tiennyt edes mitä vp tarkoittaa, joten olemme pistäneet nuoruuden ja kokemattomuuden piikkiin. Mutta toinen oli bestmanina pari viikkoa ennen meidän häitä, joten olis luullut että tajuaa kortin tuoda..
 3. Mulla siis yhdysnimi. Mulla on kaksi lasta entisestä avoliitosta ja lapset mun tyttönimellä. Aviomieheni kanssa meillä on yksi yhteinen lapsi, joka myös mun tyttönimellä, eli kaikki lapset on mun sukunimellä. Miehellä ei ollut vaihtoehtona ottaa mun sukunimeä, on vanhanaikainen Mä halusin kuitenkin saman nimen kuin miehellä, joten sitten siis yhdysnimi. Ei oo liian pitkä, ihan kiva yhdistelmä oikeastaan. Meinaan käyttää koko yhdysnimeä tulevaisuudessa.
 4. Taisin hymyillä, ihan tarkkaan en kyllä muista. Itkuun meinasin tirahtaa kun näin sulkin kävelevän alttarilta mua kohti. Oli niin ihanaa ja herkkää
 5. No niin, ja itse aloittamani keskustelu.. olin jo ihan unohtanu tän.. Hääpäivä siis pysyi meillä 090808 ja vihkiminen on Mlän kirkossa, juhlat myös samalla paikkakunnalla. Juhlapaikan voin kertoa vaik yksärillä.. Mutta siis paikkoja on paljon myös Mäntsälässä, nyt viisaampi kuin viime vuonna Paljon tietysti kiinni siitä millaista juhlapaikkaa haette. On kartanoita ja nuorisoseurantaloja vaik kuin, tässä Mäntsälän kunnan sivuilta linkki juhlatiloista http://www.mantsala.fi/kokous_ja_juhlatilat/kylat.php Sitä on meinaan itse tullu selattua jonkin verran..
 6. Kiitokset vinkeistä Istumajärjestys on vielä hakusessa.. Hommaa hieman vaikeuttaa kun niin paljon lapsia tulossa, et pitäiskö lapselliset laittaa omaan pöytäänsä vai sekoittaa Noo, täytyy sit stressata kun ilmoittautumisia tulee.. Kylläpä taidetaan laittaa pöytäkartta jonnekin näkösälle, on se selkeempää niin, ei tartte tosiaan kaikkia pöytiä kierrellä. Meilläkin tulee olemaan aikas ahdasta..
 7. Meillä oli molempien toive että oltais nähty toisemme vasta alttarille kävellessä mut toisin tulee käymään.. Valokuvaus on pakko hoitaa ennen vihkimistä (joka klo17) koska muutoin menee syömiset ym niin myöhäiseksi.. Mutta kuvauksessa näkee sulkkis vasta ekan kerran mut hääpuku päällä.. Edeltävä yö siis vietetään erillään.
 8. En nyt ihan varma ole kuuluuko tämä aihe tänne, mutta vapaasti saa siirtää.. Miten muilla, laitatteko istumajärjestyksen/pöytäkartan jonnekin esille, vai ainoastaan pöytään merkittynä? Meillä suht pienet häät n 70 ja mietiin että tuleeko istumajärjestysksen olla näkyvillä saliin tullessa vai riittääkö paikkamerkit pöydässä.. Juhlatila on vain yksi sali, jossa kaikki istuvat. Kertokaa fiksummat kuin kandee toimia
 9. Ennen naikkareita en ollu edes kuullu mistään häälehdestä..! Ekan kerran kun luin siitä, olin mut nyt asiaa mietittyäni on häälehti ihan jees.. Ite en tod jaksais ruveta väsäämään mut ideana kiva ja muistoa vieraille.. Ihanaa kun monet aktiiviset morsiot näkee suuren vaivan sitä tehdessä! Meille ei siis tule muuta kun menu ja ohjelma pöytiin esille. Ja ehkä plaseerausjärjestys seinälle..
 10. Meillä kutsulistalla aikuisia 46 ja lapsia 20!! Eli puolet meitin vieraista olis lapsia.. Noo, itekin kannetaan kortemme kekoon kolmella omalla lapsella.. Tarkoituksena on kyllä että sekä omat että vieraitten lapset lähtisivat luotettavan lapsenvahdin tms kanssa yöunille häävalssin jälkeen, tiedän että omat lapset ainakin haluavat nähdä bändin ja päästä vähän tanssimaan. Booli tulee tarjolle, kun bändi rupeaa soittamaan, eikä haluta että lapset olisi enää paikalla kun boolia maistellaan.. Ohjelmaa ei olla lapsille sen suuremmin suunniteltu. Lasten "leikkikeskusena" toimii häätilan parvi, johon tulee leffoja, pelejä ja jotain leluja yms. Mietittiin palkattuja lapsenvahteja, mutta päädyttiin siihen, ettei niitä tule, koska suurin osa lapsista on kouluikäisiä ja pärjäävät jo "omillaan" leikiessä. Ja loput lapsista on niin pieniä etteivät välttämättä halua/uskalla olla vieraan "leikkitädin" kanssa. Niin, ja lapsille tulee parvelle oma herkkubuffet, jossa sipsiä, karkkia ja muita herkkuja. Tietysti vanhemmille voi olla raskasta kulkea rappuja isompien vauvojen kanssa, mut muuta lastenparkkia meitin juhlatilassa ei ole. Ja tietysti eräänlainen ongelma voi olla töminä ja kolaus joka yläkerrasta kuuluu juhlatilaan.. hmmm Salliska, onko teitin häät kesällä? Voisko ulos järjestää isommille lapsille esim krokettia, mölkkyä tms? Tälläistä ajateltiin meidän häihin myös..
 11. Minc84: aivan mahtavan upea kakku!!! niin kaunis kysmys, onko päällä marsipaania? *utelias oon.. * Meiän kaakku on kermakakku, sulkkiksen toiveesta.. ja mansikka sellainen.. Sain kuitenkin puhuttua täytteeseen mukaan sitruunan, on jonkinmoinen sitruunakiisseli. Yhtään en tiä millainen maku on, toivottavasti hyvä! Oli vaan päähänpisto, ite en niin välitä pelkästä manzikkakakusta..
 12. Eilen treffattiin pitopalvelu ja mm. menu varmistui Tällaista siis meillä : Munaveneet Kylmäsavulohi Puolukkagraavattu siika Pariisinperunat Fetasalaatti, jossa eriteltynä feta, oliivit ja sipuli lisäksi kastike Pasta-salamisalaatti Caesar salaatti Maustekurkkuveneet Lyöppijuusto (niinkuin leipäjuusto muttei liekitetty) ite en tienny Savuporsasta Pororullat Lihapullat Punaviinipaisti ja -kastike Kasvisgratiini aurajuustolla Valkosipuliperunat Hapan-ja hiivaleipä Karjalanpiirakat ja munavoi Kotikalja, maito, vesi, (viinit) Hääkakku, mansikka-sitruuna Hillosilmät Kahvi (avec), tee, mehu (Booli, olut, siideri) Sulkeissa siis mitä hankitaan ite, ei tule pitopalvelulta. Ja hintaa on 28,5e/aikuinen 17,10e/4-12- vuotias Itse ajattellaan et kohtuullinen hinta, saa kommentoida.. Niin ja alkumalja tietenkin, ja omasta pussista
 13. Meil myös kaks kaasoa ja yks bm
 14. Meil myös mietitään asiaa.. Luultavasti kallistutaan siihen et iskä saattelee mut alttarille. Sulkkis odottelee.. Toisaalta olis ihan kiva tulla yhtäaikaakin, hmmm mietinnässä edelleen..
 15. Kyllä harmittaa kovasti.. Päädytään todennäköisesti elokuun loppuun/syyskuun alkuun. Mä oon ihan hurahtanu talvihäihin!! Olis aivan ihanan tunnelmallista ja romanttista juhlia pimeyden keskellä kynttilänvalossa Mies ei vaan ole ollenkaan talvihäiden kannalla.. Syksy olis kyllä kans vaihtelua kesähäihin.. Täytyy tutustua Krapihoviin, kiits!