Jump to content
Naimisiin.info

SuSsElI

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    vantaa

SuSsElI's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kiitos tästä tiedosta, vanhempani puhuivat luvasta.. hih aattelin että se on sen aikainen juttu, nähtävästi nykyäänkin tarvii luvan. Mutta luvalliset kertokaas tarviiko luvassa olla järjestyksen valvojia nimellä mainittuna ja tarvitseeko järkkäreillä olla järjestyksen valvoja kortit? Aikamoista ku pitää tälläsiiki miettii ku on menossa naimisiin!!!
  2. Onko kellään kokemuksia Porin eli nykyisen Satakunnan maistraatista? Meille olisi sieltä tulossa vihkimään paikanpälle ja olisi mukava kuulla kokemuksianne hyvät ja huonot molemmat. Saa siirtää jos on samanlainen aihe jo tullut, itse en ainakaan löytänyt.
  3. Olin itsekkin kyseisillä messuilla. Hyvinkään maistraatista jä kyllä todella hyvä kuva Suosittelivat meille muuten samoja henkilöitä kuin teillekkin Tosin meille sanottiin että helsingistäkin kyllä saa mutta koska heidän vihkiminen on lisäänytnyt, eivät he pysty käymään kaikkia pareja läpi. Suosio on kasvussa
  4. Nuo moni sydämmiset kynttilät ovat siitä huonoja että niiden pitää palaa samalla nopeudella. Eli kaikkia lankoja pitää polttaa, mutta jos jokin lanka palaa nopeammin kuin toinen steariini tukahduttaa hitaamman.
  5. Järkyttäviä summia teillä Meillä budjettina on 2500, suunnittelu tosin on vasta alussa mutta silti.. Itse yritämme maksaa, omat häämme kun ovat.
×
×
  • Create New...