Jump to content
Naimisiin.info

Päve

Rouva
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Päve's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Päve

    Mauritius

    Meillä häämatka Mauritiukselle lähestyy, enää reilut kolme viikkoa ja siellä ollaan!! Alkaa pikkuhiljaa matkakuume nousemaan....Mennään ensin Victoriaan ja sieltä vaihdetaan puolessa välissä lomaa Belle Mare Plageen. Kokemuksia noista hotelleista kaivattaisiin, millaisia ovat itse paikan päällä? Meillä ei ole valuuttaa vaihdettuna, ymmärsin, et sitä voisi vaihtaa siellä heti lentokentällä. Onko mitään viime hetken vinkkejä, jotka kannattaisi ottaa huomioon?
  2. Päve

    Kuopio

    Kyllä siitä sen 320 egee köyhtyy ns. vuokrana, varausmaksu puolestaan hyvitetään loppulaskussa.
  3. Paljonko sellanen hääsviitti Puijonsarvessa on maksanut? Onko siellä sauna? Kaivataan myös lisää vinkkejä muualta hääyön viettopaikoista ;D
  4. Päve

    Karibian risteily

    Hei! Ollaan haaveiltu Karibian risteilystä häämatkana. Meillä olisi häämatka ajankohtainen ensi vuoden heinäkuussa, onkohan silloin hyvä aika lähteä risteilylle, olen kuullut, että silloin voisi olla aika paljon hurrikaaneja ym. sään puolesta? Ja toinen mikä mua askarruttaa, liittyy passeihin. Eli mulla meni nyt passi vanhaksi enkä ole uutta vielä hommannut. Ajattelin ottaa uuden vasta sitten, kun nimi muuttuu, mutta kuinka se käytännössä toteutuu? Jos me lähdetään häämatkalle heti häiden jälkeisellä viikolla, enhän mä ennätä saamaan uudella nimellä passia itselleni??! Onko kellään vastaavia kokemuksia??
  5. Päve

    Kuopio

    Hep! Eikö kellään ole kokemuksia Koivumäen kartanosta??
  6. Päve

    Kuopio

    Ei ole kokemuksia, mutta olemme varanneet saman paikan ja menemme siellä naimisiin heinäkuussa -08, eli samana kesänä kuin te Toivon myös todella, että juhlat onnistuisivat, paikka on todella kaunis, ainoa miinus on pienet huoneet. Meilläkin on vieraita tulossa n.100 henkeä, joten toivottavasti ilma on hyvä ja pääsee myös ulos. Muuten on hankala tanssin ja muunkin ohjelman suhteen, kun ei kaikki ihmiset sovi yhteen tilaan. Mutta toivon myös kokemuksia kyseisestä kartanosta hääpaikkana??
×
×
  • Create New...