kirsumaria

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Varkaus

kirsumaria's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. moi. Meikin ja kampauksen varasin "hovi parturiltani" Samaan syssyyn tein kaasolle ja sisarelleni varauksen myös.
  2. kirsumaria

    Kroatia!

    Me lähdetään elokuun 25 päivä häämatkalle viikoksi Splitiin... Italiaan oli ensin aikomus lähteä mutta jostakin kumman syystä rupesimme selailemaan Kroatian kohteita ja sieltä se sitteä löytyi. Meille sopiva paikka.. Jos jollakin on vinkkejä paikasta voi laittaa säpöön lisää..
  3. Minä taidan tyytyä Riianlinnan lahjakorttiin kun toi isäntä on kalastaja henkeen ja vereen. Saapahan valita sitten mieleisiään fasaaninpyrstöhöyhenenerikoisnippu hässäköitään perhojentekoa varten.. ;D
  4. Tervehdys Varkauden morsiammet!!!! Meillä häitä vietetään elokuussa Kirvesrannassa. Paikka vaikuttaa todella kauniilta ja sopivan kokoiselta meille.. Vieraita olisi tulossa noin 50 henkeä. Tanssia ei kumpainenkaan halua joten sen suhteen ei ole ongelmaa vaikka ei mahtuisikaan tanssahtelemaan. Rantamökki varattiin samaan syssyys jatkoja ajatellen ja mahtuvathan halukkaat sinne vielä yösimöimään.. Kirkkokin on varattu papista eivät osanneet sanoa vielä mitään.. Kaipa sieltä joku on tulossa.. ;D Kukkakaupoissa pitäisi lähteä seuraavaksi kiertelemään, valokuvat ottaa toden näköisesti sukulais mies. Kampaaja ja meikki varattu. Tekeekö kukaan enää varkaudessa rakennekynsiä?? Omat kun tahtoo olla aikas lohkeilevaa mallia..