Jump to content
Naimisiin.info

Lilly81

Aktiivijäsen
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Lilly81's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. kokeilin muistaakseni kerran, ennen kuin myin sen. vähän haikea fiilis oli!
 2. Me oltiin viime kesänä kiertelemässä Alppien ympäristöä, ja yksi kohde oli Gradajärvi. Oltiin kaksi yötä Malcesinessa, kaunis paikka! Kannattaa mennä hissillä ylös Monte Baldolle, ja patikoida alas, ihanat maisemat! Aiemmin ollaan oltu viikko Rivassa, vähän isompi paikka, myös upeat maisemat. Suosittelen Gardaa!
 3. Meillä oli viime kesäkuussa häät SunMarinen puolella ja kaikki sujui todella loistavasti. Palvelu, ruoka, tunnelma... aivan mahtavaa. Meitä oli vähän alle 90 juhlijaa ja kaikki sovittiin paikkaan hienosti, pyöreät pöydät oli. Bändi soitti lavalla ja siihen eteen mahtui hyvin tanssimaan kun buffet-pöytä korjattiin pois. Koristeluina meillä oli ne peilit, joiden päällä kynttilät ja pienet murattityyppiset kukkakoristeet, mun mielestä sinne ei sitten muuta hörsellystä tarvittukaan. Hääkakku oli Kakkugalleriasta valkosuklaa-vadelma-mansikka - aivan sairaan hyvää. Maistoin Kakkugalleriasta myös suklaakakkua, sekin oli ihanaa. Bulevardin myymälästähän voi käydä ostamassa maistiaispaloja etukäteen, on sitten helpompi päättää. Juomatarjoilut: me tarjottiin lasit kuohuviiniä, ruuan kanssa kaksi kaatoa viiniä, kahvin kanssa avecit ja loppuillasta boolia. Lisäksi jotkut kävi ostamassa baaritiskistä olutta ym. omaan piikkiin. Pihalle oli laitettu pöytiä ja tuoleja jossa vieraat sai käydä istuskelemassa, ja siellä pihalla meillä oli myös ne onnittelumaljat. Oli ihana ilta, loppui vaan liian nopeasti! Me lähdettiin muistaakseni 0.30 aikoihin pois.
 4. Juu ehdottomasti lenkkarit mukaan jos mielii patikoimaan. Tässä jotain kuvia Rivasta:
 5. Garda on kyllä aivan ihana paikka, ja siksi haluankin siellä käydä uudestaan osana häämatkaa. Erityisesti järven pohjoisosa ja Riva ovat aivan mahtavan kauniita... Ja ympäristöstä löytyy kaikenlaista nähtävää ja tekemistä. Itselle jäi mieleen seuraavat: Venetsia Kierros järven ympäri bussilla ja risteily järvellä Dolomiitit Patikointi (Rivan välittömässä läheisyydessä kaksi kukkulaa, toinen hieman matalampi, ja toinen jyrkempi + korkeampi, vähän matkan päässä Monte Baldo, jonne pääsee Malcesinesta) - aivan upeat näkymät alas Rivaan ja järvelle!! Maastopyöräily, kohteena Lago di Tenno Rivassa on mahdollisuus makoilla myös pikkukivirannalla, tutustua katuihin ja kauppoihin, syödä hyvin... Jäätelö on tosi hyvää! Laitanpa tähän oheen kuvankin tuolta Lago di Tennolta, löytyy 10 km päässä Rivasta.
 6. Oltiin toissakesänä Gardajärvellä Rivassa. Tutustuttiin siellä pariskuntaan, jotka olivat häämatkalla, he taisivat olla majoittuneet Miravalle-nimiseen hotelliin. Olivat ilmeisen tyytyväisiä, joten se lienee ainakin ihan hyvä hotelli. Itse oltiin Gabry-nimisessä hotellissa, joka oli sekin ihan OK, mutta en ehkä valitsisi häämatkahotelliksi. Ollaan itsekin lähdössä häämatkalle tuonne Pohjois-Italiaan, mutta tällä kertaa vuokrataan auto ja kierrellään hieman. Kohteita: Alpit, Garda, Como, Nizza. Lennot ajateltiin varata Muncheniin ja takaisin, ja aikaa meillä on kahden viikon verran. En malttaisi odottaa (odotan häämatkaa vielä enemmän kuin itse hääjuhlaa, matkustelusta kun tykkään niin paljon)!
 7. Meillä on häät ensi kesäkuussa ja suunnitelmissa olisi lähteä sen jälkeen autoilemaan Alpeille ja Pohjois-Italiaan, mahdollisesti käytäisiin myös piipahtamassa Ranskan puolella Nizzassa. Lennettäisiin Muncheniin ja vuokrattaisiin sieltä auto. Kaksi viikkoa ollaan varattu aikaa ja reittikin on jo alustavasti mietitty. Mutta kysymys: kannattaako varata kaikki hotellit etukäteen vai löytyykö noista perinteisistä hiihtokohteista helposti yösija kesäaikaan ilman etukäteisvarausta...? Tämä vain siksi kiinnostaa, että jos haluaakin muuttaa suunnitelmia kesken reissun, niin olisi helpompaa kun ei olisi kaikki yöt buukattu etukäteen...
 8. Täällä myös yksi pari, joka varannut Kulosaaren Casinon ensi kesäksi. Mieluusti kuulisin kaikenlaisia vinkkejä!
×
×
 • Create New...