Saimi

Morsian
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

About Saimi

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

798 profile views
 1. Sinellissä olen ainakin nähnyt sellaisia kiiltokuvia, joissa on hääpari tai sitten kyyhkyset yms.
 2. Myös isoissa/hyvin varustelluissa rautakaupoissa on erikoismaaleja kuten tuota "kivimaalia"
 3. Monet puutarhamyymälät (Salossa Kodin Terra) myyvät lasikiviä eri sävyissä. Täällä on olemassa lasikivistä erillinen ketju ja joku vinkkaili Jyskiäkin, mutta väreistä en tiedä. Salon Kodin Terrasta ostin itse kahta eri vihreää ja värejä oli paljon!
 4. ^Ilman muuta, samoilla linjoilla! Vaikka ei itse polttaisikaan, on ihan kohteliasta huomioida tupakoivat. Huomioidaanhan erityisruokavaliotkin ym.! Eli kohtelias ja huomioiva ele. (Ei ainakaan kannata olettaa, ettei kukaan polta jos ei laita tuhkiksia ) Ja kyllä tuhkikista saa ihan nätit esim. maalaamalla saviruukut (idea olikin jo laitettu tähän ketjuun). Maalipintaa voi elävöittää leikkimällä väreillä (esim. häiden teemavärit) tai tuputella sabloonalla jonkin kivan kuvion. Myös tyhjistä, kannellisista lasipurkeista saa maalaamalla ihan tarkoitukseen sopivat ja niitäkin voi koristella - ne on siten helppoa ja siistä kerätä roskiinkin.
 5. Macy: En ole nähnyt tuollaista, mutta jos ei mistään löydy niin netistä löytyy Merjan Marsipaanipuoti, joka tekee tilauksesta aika ihania ja uniikkeja koristeita asiakkaan toiveiden mukaan. (Toki marsipaani ei ole ehkä yhtä ikuinen materiaalina, mutta vinkiksi).
 6. Isojen rautakauppojen puutarhaosastoilla on monesti lasikiviä eri väreissä ja joskus löytyy kukkaruukkujen lisäksi myös eri kokoisia kirkkaita maljakoita. Poikkesin ohikulkumatkalla Salon Kodin terraan ja siellä oli monia erivärisiä lasikiviä sekä maljakoita.