Lumihelmi

Rouva
 • Content count

  62
 • Joined

 • Last visited

About Lumihelmi

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Onko kenelläkään kokemusta Oulun häämessuista? Tammikuun 17.päivä näyttäisi sellaiset olevan luvassa.
 2. Halusimme ikuistaa kihlosormuksiimme tärkeimmän lauseen: Rakastan Sinua, 3.7.2008 Lumihelmi/Mies
 3. Ullan unelmassa törmäsin silikonimuottiin, jolla tehdään kristallin näkösiä kakunkoristeita. Ovat niin aidon näköisiä, etten tiedä sitten uskaltaisivatko vieraat mennä kokeilemaan noiden pureskelua
 4. Satuhäät koskettaa enemmän, koska kuvauksissa päästään lähemmäs parin todellista arkea. Myös häävalmisteluja on kuvattu monipuolisesti, eli vinkkejä heruu enemmän mielestäni Satuhäistä. Meidän häät ohjelmassa on enemmän läpipaistavaa kaupallisuutta ja rahalla mässäilyä. Sen on sanottava kummastakin ohjelmasta, että persoonallisia pareja on ollut nyt paljon, jotka tuo oman kiinnostavuutensa ohjelmia kohtaan.
 5. Kesä tai talvi, vastakohdat Talvella olisi helppo luoda romanttista tunnelmaa hääpaikalle kynttilöin ja oikealla tulella. Myös lumihankien ympäröimä valokuvauspaikka olisi houkutteleva ajatus. Kesä on taas käytännöllinen aika järjestää häät ja silloin vieraiden on helpompi tulla paikalle ympäri Suomen. Olisi kiva oleskella myös ulkona, jos ei sada. Koristeeksi saisi myös omakasvattamia kukkasia, mutta kynttilöillä ei tee oikein mitään :/
 6. Maksoivat alennuksen jälkeen yhteensä 750e, joista oma rivitimanttisormukseni 660e. Olimme varautuneet hieman kalliimpiin sormuksiin, mutta sopivat löytyivätkin edullisemmin, kiva!
 7. Kielletty ja kielletty, sanotaan etten suosi ja katso kovin myönteisesti asiaa. Minusta epämiellyttävyys syntyy siitä, että seksuaalisuudesta luodaan rahastettava asia, jossa hyväksytään ihmisen esiintyminen toisille objektina, siis palana haluttavaa lihaa, jota käytetään maksavan asiakkaan halujen tyydyttämiseen.
 8. Samaa mieltä, kuin moni muukin: hääleikit ok, kunhan säilytetään hyvä maku, eikä lähdetä ketään nolaamaan tai repimään väkisin mukaan. En halua paljoa leikkejä omiin häihini, korkeintaan pari, mutta sitäkin paremmin valittuja, oikeasti hauskoja juttuja.
 9. Minusta on turhaa ja vähän hölmöäkin alkaa mitään normirajaa vetämään "sopivalle" kihlauksen kestolle. Kihlaus on lupaus naimisiin menosta ja tulee tehdä silloin, kun sydämessä tuntuu siltä, eikä esimerkiksi sitten, kun on säästänyt tarpeeksi tulevia häitä varten. : Mihin sitä hoppu valmiissa maailmassa
 10. Mielestäni kaaso maksaa itse pukunsa, jos saa sen vapaasti valita. Useamman kaason kanssa tilanne voi monimutkistua, jos pyritään samaan värilinjaan kaasojen suhteen. Silloin mielestäni olisi jo asiallista keskustella, miten kaasot kokevat pukujensa hankinnan.
 11. Sen vuoksi, että haluamme virallistaa oman parisuhteemme ja osoittaa toisillemme sekä samalla muillekin, että tahdomme jakaa elämämme keskenämme. Kirkkovihkiminen merkitsee ainakin minulle pyhää toimitusta, jonka haluan jakaa rakastamani miehen kanssa. Tokihan naimisiin meno on järkevää myös juridisesti, jos kuitenkin yhdessä eletään ja tulevaisuudessa ehkä lapsiakin hankitaan.
 12. Minä tilasin puolestaan netistä EasyBleach-valkaisusarjan, jossa tuli hammasmuotit ja ruiskullinen geeliä, 30e. Olen käyttänyt reilun viikon, toimii ihan ok, hampaat ovat valkaistuneet luonnollisen näköisiksi. Ainoa mikä on hankalaa niin hirmuinen syljeneritys noiden muottien kanssa. Pitää malttaa heittäytyä selälleen lukemaan lehteä puoleksi tunniksi, jotta tehoaisi jotenkin eikä aineet huuhtoutuisi muottien alta. :
 13. Minäkin etsintäkuulutan ihmisiä, jotka ovat itse painaneet servetteihin kuvioita. Mitä värejä painantaan kannattaa käyttää? Kuulostaa ihan toteutettavalta idealta, kunhan saisi lisätietoja!
 14. - lapset - pitkät puheet - noloiluleikit - jäykistely - örveltely
 15. Kiinnostaa! Pistähän kuva tulemaan jossain vaiheessa.