Jump to content
Naimisiin.info

Muikkendahl

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Muikkendahl's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Muikkendahl

    Tekojääpaloja

    Hiilihappojää siis. Ei ole käytännön kokemuksia, mutta mietitään mekin sitä häihimme jäähdyttäjäksi. Kannattaa soittaa Aga:an ja tiedustella sieltä hiilihappojään saatavuudesta, hinnasta ja käsittelystä, käsittelyssä on omat kommervenkkinsä jotka on huomioitava (käsiteltävä hanskat kädessä, ei saa laittaa suoraan juomaan yms.)
  2. Hyvin sanottu! Täällä on tulossa toiset tämän ketjun "painajaishäät", sillä samoilla linjoilla ollaan. ;D Saa tulla lapsia, saa tulla rokkia ja humppaa, saa tanssia, saa laulaa karaokea, saa ottaa boolia. ;D Me luotamme siihen, että aikuiset ihmiset osaavat käyttäytyä itse ja osaavat huolehtia lapsistaan ilman erityistä opastamista.
  3. Mä vaihdoin kihlasormuksen. Mulla on ollu Kalevala-korun keltakultainen kihlasormus josta en ole pitänyt enää aikoihin. Ajattelin myös että katson sormessani mieluummin sellaisia sormuksia joista pidän. Vanhan kihlasormuksen laitan toiseen käteeni tai jätän muistoksi. 8-)
  4. Kuoharin määrän alkumaljoja varten voit laskea seuraavasti: kuoharin määrä on joko 1,2 tai 1,3 dl / hlö, mutta jos laskee tuolla 1,3 dl niin määrä riittää varmasti. Eli 0,13 l x 100 aikuista = 13 litraa kuoharia. 13 l jaettuna 0,75 cl pulloilla tekee 17,33 eli 18 pulloa. Toki jos haluaa pelata varman päälle voi ottaa pari pulloa ylimääräistä.
×
×
  • Create New...