Talven -08 morsian

Morsian
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Talven -08 morsian

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Ilman muuta pidän. Valitsin vihkisormukseni osittain sen vuoksi, että se sopi täydellisesti kihlani kanssa. Haluan esitellä kaikille täydellistä yhdistelmääni. =)
  2. Meillä miehelle tulee uusi sormus mennessämme naimisiin. Kihlasormuksesta mieheni teettää minulle huomenlahjan eli timanttisormuksen. Tähän sormukseen istutetaan sitten aina uusi kivi jokaista hääpäivää kohden.
  3. Me molemmat haluamme, että meidät vihitään kirkossa Jumalan silmien alla. En ole koskaan oikeastaan edes miettinyt muuta vaihtoehtoa vihkimisellemme. Uskonto ei näyttele suurta roolia joka päiväisessä elämässämme, mutta meille tämä tapa vaan tuntuu oikealta.
  4. Uutta: puku Vanhaa: kihlasormus Lainattua: siskoni helmikaulakoru Sinistä: löytyy sukkanauhasta...
  5. Kävimme juuri pukuvuokraamossa ja mieheni päätyi pitämään häissämme päällä sakettia. Parhaimman näköinen hänen päällään. Puvun alle hopeanvärinen, kuviokankainen liivi ja tummanpunainen kuviokankainen plastron. Todella hyvännäköinen!
  6. Vihkisormukseni on Estetikan ele57744. Hintaa jäi alennuksen jälkeen 505e.
  7. Talvi on yhteinen haaveemme, mutta varmasti jokaisessa vuoden ajassa on hyvät ja huonot puolensa. Me toivomme vain, että ensi vuonna joulukuun alussa olisi lunta. Sekään kun ei ole enää ihan varmaa edes täällä Suomen maassa.
  8. Meidät vihitään kummankin kotipaikkakunnalla, mutta hääjuhla on tarkoitus viettää toisella paikkakunnalla n. 45km:n päässä vihkikirkosta.
  9. Täällä olisi jälleen yksi talven morsian. Häät olisi tarkoitus viettää vuoden päästä joulukuun 6. päivänä. Sehän on itsenäisyyspäivä, joten sen seurauksena myös meidän tulevina hääpäivinämme lippu heiluisi salossa. Talvihäitä emme ole kumpikaan vielä päässeet kokemaan ja näkemään, joten halusimme itsellemme vähän jotain erilaista. Pidämme talvesta, lumesta ja sen luomasta tunnelmasta. Ja kynttilät kruunaavat jo muutenkin romanttisen tunnelman.