Jump to content
Naimisiin.info

Tiina82

Rouva
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tiina82's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Me vietettiin häitä Artallissa 2008. Voin suositella lämpimästi. Ruoka oli mahtavaa ja ilta muutenkin todella onnistunut. Meitä oli yhteensä 56 ja se oli kyllä aivan maksimi. Alakerrassa syötiin ja yläkerrassa tanssittiin. Sinne voi hankkia bändin tai voit myös soittaa musiikin kannettavan kautta (siellä on kaiuttimet ym.) kuten me teimme. Yläkerrassa oli pari pöytää, jossa sai nauttia juomia (baari oli sijoitettu ylös myös). Ylhäällä on myös ihanat vanhat ladonovet jotka saa auki. Juomat saa itse viedä (säästää pitkän pennin)
  2. Vietimme häitä 24.5. Siuntiossa Artallin tilausravintolassa. SUOSITTELEN! (noin vartin ajomatka Siuntion kirkolta) Meitä oli 60 henkeä ja tila oli juuri sopiva. Siellä saa juhlia vaikka läpi yön (tosin musiikki pitää hiljentää klo 24, koska järven rannalla eikä heillä kunnon äänieristystä). Erityisesti jos haluat pitää ruokahäät, kannattaa harkita paikkaa. Juhlapaikkaan saa tuoda omat juomat, joten siinä säästää mukavasti. Tila on rakennettu vanhaan latoon. Alakerta on tehty moderniksi (mutta säilytetty latotunnelma) ruokailutilaksi ja yläkerta on tehty vanhanajan latotanssipaikaksi. Vietimme aivan mahtavat häät ja kaikilta tuli jälkeenpäin todella paljon kiitosta niin ruoasta kuin juhlapaikasta. Meni melkein mainonnan puolelle, mutta haluan suositella paikkaa koska saimme niin mahtavan kokemuksen.
  3. Tiina82

    Palokuntalaishäät

    Eräissä palokuntahäissä tehtiin letkusta kunniakuja kirkonpihalle (letku meni ristiinrastiin toiselta puolelta toiselle .Se oli aika hauskan näköinen (varsinkin kun kaikilla oli palokunnan juhlapuvut päällä).
  4. Tiina82

    pukuni

    Tässä unelmani
  5. Hellou kaikki! Mekin harkitaan kovasti tuota paviljonkia. On niin mahtavan näkönen paikka. Tiedustelin pari päivää sitten hintoja. Nykyään maksaa (la) klo 12 - (su) klo 12, 550€ (tosin meidän häät ei ole sesonkiaikaan, joten en tiedä miten ne hintoja sitten korottelee) ja jos siivouksen ottaa venekerholta se on 118€. Tässä hinnassa ei ole saunatiloja mukana. Tintti
×
×
  • Create New...