-idieH-

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän -idieH- kaikki viestit

  1. -idieH-

    Jyväskylän morsiot II

    Hei. Kyselin tuolla ykkösketjussakin, että missä Jyväskylässä voisi treenailla tanssia? Me kun sulhon kanssa kaipaisimme hieman opastusta ja treeniä. Asumme siis Jyväskyläss, mutta häämme ovat 1. maaliskuuta kotipaikkakunnallani Raumalla.
  2. Meille tulee varmaan ihan samanlaiset lasit kuin vieraillekin. Olen kuitenkin ajatellut niitä varsia jotenkin koristella, esim. silkkinauhalla tai vastaavalla. Jos kuitenkin satun löytämään jotkut halvat ja nätit lasit, en niitä toki kauppaan jätä
  3. Me haluamme tulevan mieheni kanssa, että lapsemme syntyvät avioliittoon. Itse en ole syntynyt avioliitossa ja vanhempani ovat eronneet kun olen ollut vasta sylivauva. Isääni en ole paljoakaan nähnyt. Sen takia haluan, että synnytän aviomieheni lapsen. Lisäksi haluan, että meillä kaikilla on yhteinen sukunimi. Jokainen tekee kuitenkin kuten parhaaksi näkee. Me vain haluamme tehdä näin. Naimisiin mennään ensi maaliskuussa, jonka jälkeen alamme luultavasti yrittää lapsen tekemistä. Se on hyvä hetki, sillä opintonikin alkavat olla loppusuoralla jo siinä vaiheessa.