Jump to content
Naimisiin.info

Syysmorsian 08

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Syysmorsian 08 kaikki viestit

  1. Heippa kaikille! Pakko kommentoida nyt kun on omakohtaista kokemusta.... Meillä oli häissämme nyt syksyllä esiintymässä tuliryhmä Polte ja en voi muuta kuin hehkuttaa heitä! Olivat aivan mahtavia ja vieraat tykkäsivät. Olivat kyllä rahanarvoisia eli ennen kuin perutte niin miettikää kaksi kertaa. Omalla kokemuksella sanoisin, että ulkona toteutettu esitys on ehdottomasti parempi. He vaativat temppuineen aika paljon tilaa. Ilta oli viileä, mutta tulet lämmittivät yllättävän hyvin sekä tietty tunnelma. Veikkaisin, että tilassa saisi olla korkeutta vähintään 4 metriä, jotta korkeimmat tulitemput voitaisiin toteuttaa. Muistakaa myös, että polttonesteen haju on aika voimakas ja sitä tulee paljon. Eli miten tuulettaisitte tilan esityksen aikana & sen jälkeen....? Vanhemmat vieraat, jotka eivät halunneet tulla ulos, näkivät ikkuinoista kuulemma ihan hyvin. Olimme talvella ystäviemme häissä, joissa toteutettiin ilotulitus talvipakkasessa ulkona. Kaasot olivat varanneet ison korillisen erilaisia huiveja vieraille lämmikkeeksi ja hyvin toimi. Eihän sitä tarvinnut värjötellä ulkona kuin 10 min! Nuo on kuitenkin niin ikimuistoisia elämyksiä, joten suosittelen! Ja pieni värjöttely sikarien kera maistuu varsinkin miehille ja happihyppely on aina paikallaan!
  2. Meillekin on tulossa Polte syyskuussa järjestettäviin häihin. Onko teillä jo kokemusta millainen show on? Toivottavasti nautinnollinen & viihdyttävä!
  3. Heippa, Pakko kommentoida tähän ketjuun... Meidän yllätykseksi eräässä Helsingin kirkossa ei käynyt kappaleiksi Louis Armstrongin "What a wonderful world" eikä Elton Johnin "Can you feel love tonight". Kappaleet olisi soitettu instrumentaalisesti. Harmittaa, kun nuo oli sellaisia kappaleita mitä olisimme aina halunneet... No nyt ne soitetaan hääjuhlassa.
  4. Syysmorsian 08

    Valmiina tilatut kutsut

    Kiitos vinkistä! Saako kysyä mihin kutsuun päädyitte?
  5. Syysmorsian 08

    Valmiina tilatut kutsut

    Voisitko ketoa minkä mainostoimiston kautta tilaatte kutsukortit? Tuntuu korttien teettäminen olevan kiven alla. Meillä olisi kuva ja teksti valmiina, nyt pitäisi vain löytää joku joka voisi toteuttaa sen kutsun layoutin.
×
×
  • Create New...