Jump to content
Naimisiin.info

la sposa

Aktiivijäsen
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän la sposa kaikki viestit

  1. Tässä hiuskoriste joka mulla oli meidän häissä. Tykkäsin itse siitä tosi paljon ja harmittaa vaan kun sitä ei enää toiste pääse käyttämään MUOKATTU: kuva poistettu
  2. la sposa

    Englanninkielisiä häävalsseja?

    Leonard Cohenin "Take This Waltz" on tyylikäs ja hieno valssi.
  3. Nuo Crestit kuulosti kyllä niin hyvältä että mäkin tilasin yhden paketin. Otin sen Premium paketin joka kestää 7 päivää, ja käytetään siis 2 kertaa päivässä. Katsotaan kauan kestää että ne saapuu mulle. Häihin on enää kuukausi joten sitä ennen pitäis kerkee tämäkin hoitamaan.
  4. Huntua mä en ole koskaan ajatellut käyttää, eikä tiarakaan sovi mun tyyliin. Kukat hiuksissa ei myöskään ole vaihtoehto. Mun kaverilla - joka asuu ulkomailla - oli aivan ihana hiuskoriste, jonka hän oli itse tehnyt. Sain häneen yhteyden ja hän lupautui tekemään samanlaisen mullekin. Ja se sopii mun pukuunkin aivan loistavasti. En malta odottaa että kuukauden päästä pääsen sitä käyttämään MUOKATTU: kuva poistettu
  5. Niinkö?? Asun Helsingissä. Katselin eBaylta ja sieltäkin niistä pystyy huutaa, mutta tulee jenkeistä asti. Tuleeko sillä teidän kameralla niitä hieman "vanhahkoja" kuvia - semmosia makeista polaroideja joissa tunnelmaa?
  6. Mäkään en halunnut valkoisia kenkiä koska niitä en muuten sitten enää käyttäisi ja oli vaikea löytää muutenkin mieleisiä hääkenkiä. Löysinkin sitten IHANAT ja mukavat 40-luku tyyliset kengät Minna Parikalta jotka värjäytän vaalealla kullalla. Mulla on valkoinen puku mutta kultainen vintage tyylinen laukku ja sitten nämä kultakengät. Ja käyttöä tulee varmasti jälkeenpäin!
  7. Heippa!! Meillä on mielessä sellainen idea että kun vieraat kirjoittaa vieraskirjaan niin jokaisen kirjoituksen kohdalle napsittais kyseisen vieraan kuva. Jokaiselle vieraalle (tai "taloudelle" niin että ei siis lapset erikseen) oma tai puolisivua niin että mahtuu teksti ja kuva (joko kaason tai bestmanin homma kiertää vieraat kuvan ja kameran kanssa). Tähän tarvitaan siis polaroid kameraa, mutta en oikein viitsi ostaa sitä yhtä päivää varten. Onko tietoa, mistä saisi vuokralle?? Kiitos vinkeistä etukäteen!!!
  8. la sposa

    Kertakäyttökamerat

    En ole oikein kerennyt vertailemaan hintoja, mutta Decora Housella (www.decorahouse.com) on ihania hääkertakäyttökameroita, joissa on salama. Hintaa näille on 14,50 joka on ehkä hieman korkea, mutta itse ajattelin ne tilata koska ne on niin nätit Laitamme jokaiseen pöytään (meillä pitkät pöydät) ihan vaan pari kpl.
  9. Moi!! Epätoivoisesti koitan etsiä valkoisia tuolin päällisiä, sillä meidän hääpaikallamme on rumat punaiset tuolit (paikka on muutoin ihanan kartanomainen) joten ne on saatava piiloon. Onko kenelläkään tietoa mistä saisi vuokralle tai ostaa suht edulliseen hintaan. Tarvitsen päällisiä noin 80kpl.
  10. (edellisestä unohtui lainaus) Hei! Mistähän vuokrasitte tuolin päälliset? Meidän juhlapaikalla kamalat punaiset tuolit ja haluan ne piiloon!
  11. Hei! Mistähän te vuokrasitte nuo tuolin päälliset ja paljon maksoi? Meidän hääpaikalla rumat punaiset tuolit jotka haluan piiloon!
  12. Kiitos vinkistä!!! Hyviä kuvia siellä oli. Täytyypä soittaakin Eerolle piakkoin, sillä jos on noinkin taitava valokuvaaja niin voi olla aika buukattu. Kiitos vielä - toivottavasti löytyy mitä etsin
  13. Mua vähän arvelluttaa tämä juttu, eli pitäsikö meikkaa itse vai antaa ammattilaisen meikata. Joskus kun olen käynyt meikattavana, tulos on ollut ok, mutta ei mitenkään häkellyttävä. Joskus tuntuu, että itse meikkaa paremmin, koska sitä tuntee omat kasvonsa niin hyvin (varsinkin kun meikkaa päivittäin). Toisaalta, ammattilainen tuntee niksit ja näkee kasvot ehkä eri kannalta ja huomaa piirteitä mitä kannattaa korostaa tai peittää. Olen nyt varannut koekampauksen ja -meikin Napsiin (Yrjönkatu) ja saa nähdä mitä siellä tapahtuu. Suunnittelin meneväni sinne meikeissä niin että näkevät miten itse meikkaan itseni ja saavat siitä sitten ideaa että mihin olen tottunut. Haluan kuitenkin loppujen lopuksi aika luonnollisen meikin, mutta sellaisen joka kestää. Siinä ammattilaiset ovat hyviä. Mikäli joku osaa suositella erittäin hyvää meikkaajaa, ilmoitelkaahan... Kiitti!!
  14. Moi! Onko kenelläkään tietoa missä voisi teettää hääkuvista käsintehdyn ns. kahvipöytä albumin? Mun kaverilla ulkomailla oli sellainen upea albumi niiden häistä, jossa oli käytetty kuvia joissa pari (+ kaasot ja bestmanit) olivat rannalla juuri ennen vihkimistä. Albumin kannet olivat sellaista paksua "kierrätysmateriaalia" ja albumissa oli myös läpinäkyviä välilehtiä (joihinkin näistä oli myös painettu läpinäkyvä kuva). Albumia on tosi vaikea selittää mutta se oli upea! Kuvia ei siis liimata albumiin vaan kuvat ovat printattuina sivuille. Tässä linkki muutamalle sivulle jotka tekevät samantyyppistä, mutta haen itse vähän uniikimpaa ja luonnollisempaa ideaa. Eli jos tietoa mitkä yritykset voisivat Helsingin seudulla auttaa tämänkaltaisessa, niin laitattehan tietoa. Ja tietty jos jollakulla on itsellään on tälläinen albumi niin kertokaa ihmeessa ideoita ja mistä ja miten saitte. Kiitos!! http://www.cheslerphoto.com/spreads.htm http://www.upscalephoto.com/coffee-table-books.html http://www.studiobimages.com/galleries/mag...lbum/index.html
  15. Me haluttais kans joku runo tai ajatus kutsukorttiin ettei olis vaan pelkästään teksti "kutsumme teidät vihkiäisiimme" bla bla bla. En vaan meinaa löytää sopivaa runoa tms. Sen pitäis olla sellainen että se kuulostaa luonnolliselta ja että me pystyttäis sanomaan se ääneen ilman että se kuulostaa lapselliselta tai muuten vaan täysin hölmöltä. Sen täytyy sopia suuhun ja ehkä jotenkin myös liittyä meidän elämään. Luin läpi kaikki ehdotukset täältä ja ihan kauniitahan monet niistä ovat, mutta käytetty niin tuhanteen kertaan ja ne kuulostavat niin teennäisiltä meidän kutsukorttiin - monessa niissä ei ole mitään persoonallista enkä pystyisi lukemaan sitä ääneen ja tuntea että tää tulee todella meiltä. En halua mitään "nokkelaa sanaleikkiä" enkä mitään yli dramaattista eikä sen tarvitse edes rimmata. Eikä sen ole pakko myöskään olla suomeksi sillä häihin tulee myös ranskan, englannin ja italiankielisiä vieraita. Ainoa minkä löysin mitä voisin ehkä käyttää on: "Rakkaus ei ole samaa kuin katsoa toisiaan silmiin, se on katsomista yhdessä samaan suuntaan." - Antoine de Saint-Exupéry - Toinen mikä tuli mieleen on: "Pane minut sinetiksi sydämeesi, sinetiksi käsivarteesi, sillä rakkaus on yhtä voimakas kuin kuolema... Eivät edes paljot vedet pysty sammuttamaan rakkautta, eivätkä joetkaan voi huuhtoa sitä pois." - Laulujen laulu 8: 6, 7 - Onko mitään muuta tämän tapaista kenelläkään tiedossa??
×
×
  • Create New...