Missa

Morsian
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About Missa

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Länsi-Uusimaa
 • Interests
  Musiikki, musiikki, musiikki, moottoripyörät ja kaikki muut pärisevät. Kauttani voi kysellä erilaisia musiikillisia kokoonpanoja juhliin.
 1. Meille tulee pöytiin viinipullokyntteliköt, joiden etiketeiksi laitetaan suuntaa antava ohjelma tyyliin: Ruokailu Kahvit ja hääkakun leikkaus Hääohjelmaa Musiikkia Häätanssi Just sen vuoksi, että ihmiset vähän tietää missä mennään. Eräissä häissä olen itse istunut yli 2 tuntia ruokapöydässä vaippaikäisten lasten kanssa ja jouduin lopulta lähtemään ennen kuin olin nähnyt minkään valtakunnan kakunleikkauksia.
 2. ^Mun mielestä tuo on olkaimilla todella ihana. Tyylikäs.
 3. Minä myös kallistun siihen kakkosen puoleen. Sopii aivan mielettömän hienosti sinulle
 4. Mä olen sitten ihan karmea morsian!!! Ollaan yksi palaveri pidetty eilen (noin 30 min.) ja toinen ehkä jossain välissä kesällä. Kaikki ollaan erilaisia, mutta mua rupeais ahdistamaan, jos joutuisin kehittelemään jotain askartelu-iltoja Musta on ihanaa, että ystäväni lupautui kaasoksi. En ole häneltä mitään vaatinut, mutta hän vaati saada olla vastuussa leikeistä ja halusi liimailla hääkarkkeihin hämyhäkkejä. Näiden lisäksi hän lupasi estää minua karkaamasta hääpäivän aamuna Mietin vaan sitä, että ihmisillä on vähän erilaisia käsityksiä illanvietoista, kaason tehtävistä ymv:sta. Ikävää tietysti on, jos kaason ja morsiamen käsitykset kolahtaa yhteen. Mulle tulee tämän kaason lisäksi toinen ystävä, joka on mun kaaos. Hän roudailee kamoja ja pitää äijät kurissa Meinas mennä off topic, mutta tulee tässä mietiskeltyä itsekin samalla asioita. Ymmärrän toki ap:tä jos ystävät eivät ole niin kovin tiiviisti muuten yhteyksissä. Silloin on kiva nostattaa yhteishenkeä
 5. Mä olin puolestani järkyttynyt, kun mun kaaso ilmoitti, että "Mä sitten puuhaan teille sitä sun tätä sinne häihin ja saatte kokea yllätyksiä!" En ollut koskaan ajatellut, että kaason tehtävä on toimia puuha-petenä, mutta tehköön, jos haluaa Lupasi kyllä pitää meidätkin mielessä.. Toivon, että sekä kaaso, että BM pitävät puheet. Kaason häissä minä puhuin, mutta hänen kaasonsa taas ei.
 6. En ole kaasona toiminut, mutta todella monia puheita pitänyt mm. ystävän häissä Itse muistan, että yhden puheen runko oli morsiusparin rakkaus, kohtaaminen ja minun ystävyyteni morsiamen kanssa. Jonkin verran viittasin yhteiseen nuoruuteemme sekä tuoreen aviomiehen ilmaantumiseen elämäänsä. Luin loppuun pienen runonpätkän rakkaudesta. Anna tulla puheen sydämestä. Mitä haluaisit sanoa ystävällesi tänä tärkeänä ja kauniina päivänä?
 7. Laitoin meidän vihkipapille eilen sähköpostia ja ryhdyin miettimään siinä kirjoittamisen lomassa seuraavaa.. En todellakaan halua papin mainitsevan vihkiessään lausetta "kunnes kuolema meidät erottaa". Vaikka en nyt olisikaan tuosta tulevasta miehestäni eroamassa, niin mun mielestä se ei vaan enää sovi tähän tilanteeseen, kun molemmat ollaan toista kertaa kierrossa. Miehelle nauroin tänään puhelimessa, että pappi vois heittää siihen jotain tyyliin "kunnes kuolema tai jokin muu yllättävä seikka meidät erottaa". Mies ei digannut.. Onkohan musta tullut skeptinen?
 8. Meillä on kolmisen kuukautta häihin, hui... Suunnitelmissa on: - Teemaväreinä musta ja oranssi morsiamen hiuksia myöten - Syödään meksikolaista, saunotaan ja grillaillaan - Laulan bändin kanssa Nothing else mattersin sulhasen toiveesta - Jos ehditään, niin pyydän ystävää säveltämään rakkauslaulun, joka ensiesitetään juhlassa - Kakunkoristeena luurankopari ja morsiusmaljoina luurangon käsissä olevat skumppalasit - Hääkarkkeina sellofaanissa turkinpippureita, joiden päällä on pieni hämähäkki Ja mikä erikoisinta: Boolia ei tarjoilla
 9. Me käytetään juhlaohjeessa samaa kaavaa, kuin mun 30-vuotisbileissä pari vuotta sitten. Siihen tulee maininta "klo 20(21) jäkeen tapahtuma on K-18" tmv. Tämä ihan sen vuoksi, että halukkaat bilettäjät osaavat varata lapsenvahtinsa, eikä meidän hääparina tarvitse kantaa huolta siitä, mitä pikkusilmät näkevät illan aikana. Ehkä kaikki vanhemmat ei ajattele asiasta yhtä tiukasti, mutta taas päästään siihen, että nämä ovat meidän juhlat ja siellä ei ole päihtyneitä aikuisia ja lapsia samaa aikaa paikalla
 10. Mä en ole huomannutkaan vastaavaa aloitusta kuin mitä itse huutelin aikanani. Meille siis tulee tortilloja ruoaksi häihin, piste. Meidän perheen herkkua, jota tehdään pitkään ja hartaasti. Meillä on yleensä seuraavia täytteitä tarjolla: - Kanatäyte, eli kanasuikaleita ja tex mex -maustepussi - Jauhelihatäyte melkein samoin tehtynä - Papuja pannussa a ´la tex mex - Viipaloitua paprikaa ja sipulia ja jälleen erilaisia tex mex -mausteita perään... Tortillat nautitaan näillä täytteillä ja lisänä tarjotaan - silputtua jäävuorisalaattia - kuutioitua tomaattia - pientä punasipuli-silppua - kuutioitua paprikaa - jalopeno-viipaleita - salsaa - ranskankermaa - cuagamolea - cheddar-kastiketta voip olla, että jotain unohdin... nyt tuli nälkä... Häissä tarjotaan lisäksi maissisalaattia, johon tulee niitä nachoja ja lisäksi paria muuta sopivaa salaattia, jota ei olla vielä keksitty Meillä menee sellainen 3 lättyä / lärvi, joten sen mukaan jos laskee koko vierasmäärän, niin varmaan on keskiarvo. Lapset saa oman pöytänsä, mihin tulee vähän helpommin syötävää herkkua.
 11. Täällä ilmoittautuu myös raskaamman musiikin ystävä! Meille tulee cover-bändi soittelemaan vähän sitä sun tätä roketirollia, mutta väliajalla kyllä saa soida Metallicat, Amorphikset ym. ihanuudet.. Kaikki humpat jätetään suosiolla väliin. Illan mittaan suunnitelmissa live-karaokea, oman bändin soittoa ja treenaan sulhon toiveesta Metallican Nothing else mattersin laulettavaksi. Voiskohan se tanssia jonkun muun kanssa häätanssin, kun toi olis niin ihana.. Ei olla vielä sitä "virallista biisiä" päätettykään.. Illan päätteeksi olis kiva vielä saada pystyyn kunnon hevi-karaoke! Katsotaan, mitä keksitään. Jostain löysin vinkin siitä Radio Rockin kilpailusta, missä niitä biisejä vedetään "lähiökaraoke, speedy gonzales, naapurin mummo.." ym. tyyliin Mun tuleva anoppi ei ole järin ihastunut minuun nytkään, joten mitenköhän häntä vielä saan järkytettyä näiden tummanpuhuvien häidemme avulla..
 12. Häidemme perusväreiksi näyttää tulevan musta ja oranssi. Seuraavia ideoita meillä jo on: - Opastekyltit tehdään mustaksi maalatusta vanerista ja ne ovat maltanristin muotoiset. Reunat maalataan oransseiksi noin 2 cm kaitaleen verran ja keskelle tulee nuolet sekä M&A - Olen suunnitellut samalla teemalla kutsukortteja, mutta mies ei tiedä niistä vielä mitään - Pöydät tulee noin 3 metrin mittaisiin sarjoihin ja ne peitetään oranssilla liinalla. Keskelle musta kaitaliina. - Kertakäyttöastioita tilataan maailmalta. Kaikki tulee noudattamaan värilinjaa. - Mustaksi "huurretut" viinipullot pöytiin ja niihin oransseja kynttilöitä. - Tarjoilupöytään huurretut mustat ja oranssit tuikkukipot Mitäs ideoita teille tulisi? Pöytäkoristeet nimenomaan askarruttaa. Jotain tyylikästä, mutta sopivaa
 13. Täällä myös toista kertaa alttarille astuva ilmoittautuu! Sekä minä, että tuleva aviomieheni ollaan toista kertaa jo liikenteessä. Hänen ensimmäisistä häistään mulla ei olekaan hajua Mutta minun ekat hääni olivat hyvin siistit, srk-kodilla tanssittiin ja kakkua syötiin. Olin 18... Tulevat häämme ovat kunnon pippalot. Noin 60 vierasta - niitä kaikkein lähimpiä. Meidän näköiset häät. Minun pukuni on lähes valkoinen, osa oranssia. Kirkossa vihitään.
 14. http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/Y...?num=1179745587 Lohjalle nyt on noin 35 km matkaa, mutta romanttista ja idyllistä on..
 15. Päätettiin miehen kanssa järjestää täysin näköisemme häät. Me olemme yli kolmikymppisiä motoristeja ja rakastamme heavy-musiikkia ja meksikolaista ruokaa.. Tuota ruokapuolta peräänkuulutin jo aiemmin toisella osastolla. Somistusta rupesin jo nyt pähkäilemään. Löysin tuolta moottoripyör-teema-keskustelusta iki-ihania kakun koristeita, mutta koristeluvinkkejä vastaanotetaan! Olen itse ajatellut pöytiin sellaisia viinipulloja, joihin on sulatettu steariinia. Lisäksi värimaailma olisi tummahko, mutta maustettuna erittäin kirkkailla oranssilla ja punaisella. Omaan pukuuni aion myös sisällyttää samansuuntaisia aatoksia. Eli, lyhyestä virsi kaunis... Ei mitään vaaleanpunaista tai hörhelöistä. Musiikista vastaa oma bändi, joka soittaa bluesia ja rokkia. Ajankohta olisi vasta elokuussa 2008, joten aikaa on ;D Ideoista kiitellen!