Catsie

Foorumiavustaja
 • Content count

  740
 • Joined

 • Last visited

About Catsie

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 10/17/81

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Vantaa

Recent Profile Visitors

948 profile views
 1. Eksyin pitkästä aikaa hääpuolelle katselemaan. Ei keskusteltu. Aikanaan mentiin kihloihin, miehen aloitteesta mutta kihlauksen merkityksestäkin oltiin suuhteen alkuaikoina puhuttu yleisellä tasolla, siis että mitä kihlaus merkitsee ja me molemmat nähtiin se lupauksena avioliitosta. Siinä vuosia vieri eteenpäin, joskus häistä/naimisiin menosta puhuttiin mutta ei meillä kiire ollut. Sitten eräänä tammikuun iltana oltiin ulkona ja JDS kysäisi multa että mentäisiinkö me naimisiin ensi kesänä? Kun luonnollisesti varsin iloisen yllättyneenä ja onnellisena myönsin niin tuo kaivoi kalenterin esiin ja päätettiin päivä. Se sopi meille varsin hienosti. Kaikki meni omalla painollaan alusta alkaen ilman erityisempiä 'ohjelma numeroita', kieltämättä nautin suunnattomasti ystävien ilmeistä jotka samaisena iltana vielä tavattiin ja puhelin soitoista lähimmille ;D
 2. Pitkästä aikaa eksyin tänne puolelle. Jännä miten eri ohjeita, meillä taas pappi ohjeisti että katsokaa toisianne kun sanotte tahdon koska toisenne te tahdotte.
 3. Erittäin tyytyväinen. Kihla on leveä sileä kulta ja vihki on siro, kapea mihin upotettu vinosti kolme pientä timanttia. Kelta ja valkokultaa ja ei tartu mihinkään eikä ole nirhaavia kohtia tms. Edit: Me lähdettiin oikein kunnolla katselemaan sormuksia ja tämän kun näin, se oli siinä. Muut ei tuntunut miltään...ja mä ajattelin etukäteen jotten tahdo timantteja tms.
 4. Ei kyllä yhtään harmittanut tai ollut haikeaa tms.
 5. Mulla oli laahus, jossa sormirenksu. Ei mulla ainakaan mitään ongelmia ollut.
 6. Mä olin vaan onnellinen...ja huokasin helpotuksesta kun hulina jäi taakse.
 7. Ei kaduta yhtään, olen tyytyväinen valintaani!
 8. Mun kollegoista oli reilu puolet muistanut Olivat keränneet kolehtia ja muuttaneet sen lahjakortiksi...ja mä en todellakaan odottanut yhtään mitään. Oli hillitön yllätys häissä huomata tämä, kaksi ystävääni oli samassa työpaikassa mun kanssa silloin ja he ujuttivat sen vaivihkaa lahjapöydälle.
 9. Meilläkään ei mun mielestä mitään sanottu, siis että saat suudella tms. vaan suukotettiin sujuvasti aviopariksi julistamisen jälkeen silti. Harjoituksissa jo ;D
 10. Mä en voisi mennä häihin tyhjin käsin. Se sotii täysin mun ajatusmaailmaa vastaan!! Jos tilanne olisi että on esim. raha äärimmäisen tiukassa, niin ostaisin tai tekisin kauniin kortin ja edes esim. suklaarasian verran kuluttaisin. Osoittaakseni että muistan. Me ei myöskään pyydetty mitään lahjaksi...tai no lähisuvulle (siis vanhemmat jne.) sanottiin että kustannuksissa saa auttaa, kysyville kavereille tokastiin että tuokaa kortti. Kyllä kai(?) kaikki oli jotain tuonut, kortin ainakin mitä toivottiin mutta emme tahtoneet että turhia ostelevatkaan. Lahjat kuitenkin olivat oikeasti mieluisia että tuhannet kiitokset niistä vieraillemme. Edit: Lisäyksenä, tämä on ristiriitaista kun itse en menisi tyhjin mutta silti oletin että meidän ystävät tulisi. Mutta kun musta on ihanaa ja mulle on myös tärkeää saada muistaa mulle rakkaita lahjoilla mutta itse en odota samaa
 11. Mä pidän sormuksiani aina muulloin paitsi suihkussa käydessä...koska silloin vainoharhaisena pelkään niiden tippuvan :
 12. Meillä oli lyhyt vihkikaava ja siihen tuli yksi virsi, me emme virsiä tunne ja pappi ehdotti sitten suvivirttä mihin päädyttiin. Katsoppa tämä linkki: http://www.evl.fi/toimitus/haat.html
 13. Meillä muuten oli suvivirsi
 14. Me emme myöskään paljon 1. hääpäivää taideta juhlistaa...mulla on laskettu aika 3.9. Sen verran tossa eräänä iltana juteltiin, että tehdään perinne ja juodaan lahjaksi saaduista nimikirjaimilla kirjailluista skumppa laseista jotain kuplivaa aina kun on vuospäivä.
 15. Me saatiin jotain hippasta yli tonni, meillä ei ollut lahjalistaa. Sukulaisille sanottiin että jos jotain, niin rahaa ja ystäville, että tulkaa paikalle juhlimaan meidän onnea.