Jump to content
Naimisiin.info

Isarra

Rouva
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Isarra's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä häät alkoivat klo 14, syömään päästiin klo 16 ja kakkukahvit olivat siinä 19 jälkeen. "Pääjuhlat" päättyivät 23 tietämillä, eikä itselläni ainakaan tuohon mennessä ollut minkäänlaista nälkää, vaikka aika vähän pääruokaa olin syönytkin. Ja jos iltapalaa olisi mielitty koko porukalle tarjota, olisi se pitänyt kattaa jo heti 21:n jälkeen. Eihän siinä koko iltana olisi sitten muuta kerennytkään kuin syömään Tarjolla oli heti pääruoan jälkeen myös karkkia ja pähkinöitä. Jatkopaikkaan (pienemmällä porukalla sinne) oli varattu pizzaa, salaattia ja karjalanpiirakoita ja neljään mennessä kaikki ruoat olivat tehneet kauppansa Eli ei tuolloin 24:nkään aikaan vielä mitään suunnatonta ryntäystä tapahtunut ruoan kimppuun.
  2. Isarra

    Erilainen häämarssi

    Meillä oli ulosmarssina Griegin Hääpäivä Troldhaugenilssa (löytyy youtubesta, Wedding Day at Troldhaugen). Hieman mahtipontinen, hilpeä. Ei tosin välttämättä parhaimmillaan uruilla soitettuna, pianokappale, josta on ilmeisesti myös jousiyhtyesovitus.
  3. Isarra

    Mikä virsi kirkkoon?

    Meille tuli "Ystävä sä lapsien" (äidin kauhistukseksi, kun on kuulemma kastevirsi ) ja lasten virsi "Kun on toisessa kädessä Jumala". Kauniita ja tuttuja kappaleita ja etenkin tuon lasten virren sanat tosi hyvät häihin.
  4. Meillä oli häät Piikkiössä Kavalton tilalla, Navetan vintillä. 120 ihmistä mahtui mukavasti tanssilavan ja tarjoilupöydän lisäksi vintille. Vieraat kehuivat kovasti (paikan oman pitopalvelun, joka täytyy ottaa, jos siellä juhlii) ruokia ja järjestelyt sujuivat hienosti. Jatkoille siirryimme pienemmällä porukalla vajaan kilometrin päässä olevalle savusaunalle ja nukuimme yömme aivan saunan vieressä olevassa Riekkotuvassa. Näppärä ratkaisu. Meille juhlapaikkaa valitessamme oli tärkeää, että paikkaan saa tuoda omat juomat. Näin jälkikäteen ajatellen valmistelustressiä vähensi huomattavasti myös se, että paikan pitäjät hoitivat myös koristelupuolen. Itse sai tahtoessaan tuoda rekvisiittaa paikalle; me toimme paikkamerkki-hääkarkkiviritykset, ohjelmavihkoset ja lapsille hieman leluja + värityskuvia. Kauniisti oli paikka koristeltu väritoiveidemme mukaan Mahtavaa oli myös aamulla herätä ja tajuta se, ettei tarvitse siivota mitään - kunhan häälahjamme viemme mukanamme Vaikka siis Kavalton hinnat / hlö ovatkin perus-pitopalvelua korkeammat, hintaan sisältyy niin paljon muutakin, että itse maksamme mieluusti sen summan. Kavalton rouva on aika topakka ja vahvamielipiteinen nainen. Kannattaa vaan rohkeasti kertoa oma mielipiteensä, niin kyllä asiat järjestyvät toivomallanne tavalla. Ja hänellä on kiistatta kokemusta toimivien häiden järjestämisestä, eli sikäli mielipiteet ovat kyllä perusteltuja ja ihan järkeviä
  5. Isarra

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Meillä sisääntulomarssina soi Prinsessa Ruusunen ja ulosmennessä Griegin Hääpäivä Troldhaugenissa. Häävalssina Sä muistatko metsätien.
  6. Isarra

    Mitä annoitte huomenlahjaksi?

    Annoin käsin tehdyn puisen korurasian, jossa kannessa intarsiatyönä tehty lohikäärme, mies kun pitää lohikäärmeistä ja korurasiana on tähän mennessä toiminut muovinen karkkilaatikko. Itse sain kultaisen sydänkaulakorun.
  7. Tilastotietoa meidän nyt juhlituista häistä: vieraita n. 120, joista lapsia reilu 10, karkkia meni sellaiset 17 kiloa. Olivat vieraat tykänneet Karkin menekkiin taitaa vaikuttaa huomattavasti esillepano: somissa pikkurasioissa olevia karkkeja ei kehdata ottaa samaan malliin kuin boolikulhoon tarjolle pantuja karkkeja. Meillä siis oli parikin karkkiboolikulhoa esillä. Samoin se, että meillä karkit laitettiin tarjolle heti ruoan jälkeen ennen kakkua, saattoi vaikuttaa menekkiin positiivisesti
  8. Voi, häävalssi ihan ehdottomasti. Ja ehdottomasti hidas sellainen :-)
  9. Kihlapäivämme muodostuu syntymäkuukausistamme: 8.4. Mies kosi yllättäen kahden ja puolen vuoden seurustelun jälkeen. Olin jo ennen seurustelun alkua saanut hänet muistamaan syntymäpäiväni - sen kun saa helposti laskettua miehen syntymäpäivänumeroista. Näillä samoilla numeroilla taidetaan leikitellä vielä hääpäivääkin valitessa
×
×
  • Create New...