Jump to content
Naimisiin.info

Tiita

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Tiita kaikki viestit

  1. Minulla oli kolme kaasoa. 3 parasta ystävääni, joita on vaikea laittaa paremuusjätjestykseen.
  2. Tiita

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Meillä soi kirkkoon tultaessa Prinsessa Ruusunen ja postuessa Mendelsson. Lisäksi kirkossa soittaa huilua ystäväni sisko. Kappale on kuitenkin meille yllätys. Häävalssiksi valitsimme Akselin ja Elinan häävälssin.
  3. Hei filia84! Meillä tulee molemmille vihkisormus, sulhaselle samasta syystä, kuin sinunkin sulhasellesi eli käytössä kulunut. Oma mielipiteeni sormusten antamisesta ja sormeen laittamisesta on minulle henkilökohtaisesti tärkeää tapahtua kirkossa/vihkimisen yhteydessä. Silloinhan pappi "siunaa" sormukset avioliiton merkiksi. Niin tai mikäli haluaa voivat vihkipari lausua toisilleen sormusvalat. Mutta hieno ajatus huomenlahjaksi miehelle, kun tuntuu muutenkin vaikealta keksiä miehelle huomenlahjaa.
  4. kihlani ja vihkini koko on 15,5. 15 + olisi ollut muös sopiva, mutta tuskin sormet tästä enää pienenee...
  5. Eilen tilattiin Lahtisen vihki minullekin. Voi kun ei millään malta odottaa keinäkuuhun... Onneksi sormuksen saa valmiina ja kaiverrettuna vasta paria viikkoa ennen häitä.... :-X
  6. Tiita

    Kuka teidän hääautoa ajaa?

    Olemme vuokranneet vanhan auton kuljetusta varten. Siis kirkosta hääjuhlapaikalle. Näillä näkymin autoa ajaa bestman, mutta asiaa ei ole vielä lyöty lukkoon.
×
×
  • Create New...