Jump to content
Naimisiin.info

manzikka

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

manzikka's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. manzikka

    Vantaa

    syssyksi Vantaan Maatalousmuseosta... Astioita ei löydy omasta takaa talolta, tai näin olen ymmärtänyt ja juhlia saa 02 asti, mutta taisi olla hieman häilyvä tuo aika jos osaa juhlia nätisti ... hieman rivien välistä luin näin . Kuvia odotan minäkin, lähinnä kun paikat on laitettu järjestykseen ja jos vaikka näkyisi kattausta yms.
  2. manzikka

    Vantaa

    Ihan mielettömästi kiitoksia OK & mymii kun kerroitte mimmosta oli juhlia häitä maatalousmuseon tiloissa! Kuulosti todella hyvältä ! Ollaankin paikka jo varattu ensi vuoden heinäkuulle, ja ei millään malttas odottaa! Mä myös tykästyin siihen maalaishenkeen mitä se paikka huokui ! Pitää vaan toivoa että syksyllä paikan toimintasuunnitelman valmistuttua he jatkavat edelleen tilan käyttöä juhlatilana [smiley=thumbsup.gif]. Niin ja jos oikein muistan niin vuokrahinta hieman nousee ensi vuodeksi, eli 500 € ilman siivousta ja siivous 70 € siihen päälle halutessaan. Muutaman kysymyksen heitän ilmaan... Käytittekö pirttipenkkejä vai niitä tuoleja? Ja jos saa udella niin mitä pitopalvelua käytitte? Mua kanssa vähän mietityttää että siellä tosiaan kylmätilat on "puutteelliset" kun kummiskin kyseessä on juhlatila... tässä jo mietittiin että roudataanko sinne ylimääränen jääkaappi juhlapäivän ajaksi kun semmonen olis äidilläni tarpeettomana :-? . Mitäs muuta mun pitikään kysyä... no ei tule nyt mieleen mutta kysyn kun sille päälle taas tulen . Paljon teillä OK oli vieraita? Jos viitsitte vaan laittaa ko. tilasta kuvia, ja etenkin kun olette järjestäneet pöydät yms, niin olis todella kiva !
  3. Minulle kaason valinta oli helppo... tosin häntä ei vielä ole pyydetty tähän kunnialliseen tehtävään ;D . Mutta eiköhän hän ilomielin ota tehtävän vastaan. Hän on pitkäaikainen ystäväni ja en voisi kuvitellakaan ketään muuta hänen tilalleen .
×
×
  • Create New...