Jump to content
Naimisiin.info

m_utsi

Rouva
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

m_utsi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Darkladylle kommentti kelloihin... hääkellot soivat kirkossa ja sitten vielä kommenttini -ja sen jälkeen- asiaan... Laittaisin yhdistäväksi sanaksi sekä sen jälkeen paremmin kuin ja -sanan... Tämä siis minun mielipiteeni :
  2. Toiset kiitokset Bellikselle, kun löytyi kuvia S 3149 puvusta! Hyvältä näyttää ja hassua, että olin itsekin suunnitellut pitsikuvioista huntua (juuri sama pituus!)
  3. Löytyykö kuvia Sincerityn 3149 puvusta käytännössä, uteliaisuuttani kyselen, kun tuli tilattua ko. puku : [edit]Muokkasin tekstiä koska otsikkorivillä olevaa kysymystä ei välttämättä huomaa nyt kun ketjut on yhdistetty [/edit]
  4. Meille sekoitettuna Montepetito (itse kutsuteksti) ja Freebooter script -fontilla Vihkiäisiin sana sekä kutsujien nimet (morsian ja sulhanen). Hyvännäköinen tuli!
  5. Uutta: ainakin alusvaatteet ja kaulakoru. Vanhaa: itseni lisäksi korvikset ja lainassa olevat kengät. Sinistä: luultavasti sukkanauhassa sekä korujen: kaulakorun ja korvakorujen kivet topaasia. Lainattua: kengät.
  6. Unohdin vielä mainita, että kivenä topaasi (vaaleansininen, jos ei heti tule mieleen...) ja satiininauha vaaleansininen taikka sitten hopeaketju, joka kuuluu koruun.
  7. Korusetiksi suureen päivään tämä kaulakoru ja korvikset, olis sulhollekin kalvosimet... http://www.kalevalakoru.fi/korut/kuvasto/riipukset/6767
×
×
  • Create New...