Aria

Rouva
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Aria

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Meillä kiitoslahjat annettiin hääjuhlassa "julkisesti". Miehen kanssa kiitettiin suullisesti ensin vieraita ja kaikkia häiden järjestelyyn osallistuneita, minkä jälkeen kaaso, bestman ja vanhemmat saivat erityiskiitokset ja lahjat. Lahjoja säilytimme pussissa pöydän alla/takana, eivät vieneet paljon tilaa.
  2. Kaasona ollessani maksoin itse kampaukseni, koska itse kampaajalle halusinkin. Morsian tosin varasi minulle ajan samasta paikasta kuin itselleenkin. Samoin oli oman kaasoni kohdalla. Molemmissa tapauksissa oli itsestään selvää, että jos kaaso haluaa ammattilaisen tekemän kampauksen/meikin sen myös itse kustantaa.
  3. Meidän heinäkuussa vietetyissä häissä oli myös kynttilöitä oikeastaan kaikissa pöydissä. Meilläkin oli hopeaköynnös, tosin ruoka-/kahvipöydässä, iltapalapöydässä oli korkeimmassa Sunesta hurricanessa pilarikynttilä, lahjapöydällä uljaat...Kynttilät toivat nimenomaan tunnelmaa ja toki loppuillasta myös valoa.
  4. Meidän alkumaljat koostuivat vadelmamehusta ja vichystä. Alkoholiton, kuohuva, kivan värinen ja hyvää.
  5. Meidän häissä iltapalalle tehtiin itse kasvis-juustopiirakkaa (lämmitettynä) sekä kinkku-pastasalaattia (salaatista oli myös kasvisversio). Lisäksi oli myös ruisnappeja (pieniä ruisleipiä) ja tuorejuustoa sekä karkkia. Näiden lisäksi oli vielä pikkuleipiä ja pullaa, mitkä jäi päivältä.
  6. Meillä mies sai huomenlahjaksi pitkällisen pähkäilyn seurauksena rannekellon. Vuosiin hänellä ei sellaista ole ollut. Sulho kyllä tykkäsi kovasti lahjastaan.
  7. Halvimpiin reisinauhoihin (sellainen ihan perusmalli, sini-valkoinen) olen törmännyt jo mainitulla H&M:lla ja KappAhlissa, hinnat 4-5 €.
  8. Minulla on myös kihlassani yksi pieni timantti eikä kukaan ole pitänyt kivellistä kihlaani mitenkään outona. Vihki tulee myös olemaan kivellinen.