Oinasmorsian-08

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Oinasmorsian-08

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Minullekin tulee Kalevalan filigraani, eli kaupunkisormus. Kyselin kaiveruksesta, kun epäilytti, että onnistuuko noin kapeaan kohtaan. Vastaus oli, että kultaseppä pystyy kyllä kaivertamaan...Jee. Lisäksi oli ajatellut, että sormus tarttuu helposti kiinni, mutta kun kävin näpelöimässä sitä livenä, niin eihän se olekaan ollenkaan semmoinen, vaan nuo koukerot ovat tasaisesti...Joten sinetöin valintani, heh, paitsi sormukset vielä siis ostamatta...
 2. Tällaiset kultaiset, puvun alaosa kultainen...
 3. Kotona Kuusankoskella 12.4.08.
 4. Virka-ajan ulkopuolella 200€ + kilometrit. Arkena normiaikaan varmaankin sopimuksen mukaan kilsat, ehkä. Meillä vihkiminen la--> joten 200€ + muutamat kilsat.
 5. Meillä mielessä vähän erilainen juttu. Meidäthän siis vihitään kotonamme melko suuressa olohuoneessa ison ikkunan edessä (siihen jotain nättiä voileeta tms). Ajattelin, että mies voisi oleskella siinä huoneessa jo valmiina ja minä tulisin sitten yläkerrasta raput alas...Onkohan liian Kauniit ja Rohkeat?????No, kuitenkin. Musiikista ajattelin seuraavaa: isäni on puoliammattilaismuusikko ja kitaristi, meinasin, että pyytäisin häntä soittamaan akustisella kitaralla jonkin ihanan biisin siihen "marssiksi". Kertokaas kanssanaikkarit, miltä kuulostaa??????Onneksi on vielä aikaa miettiä näitä. Mut siis onko jotenkin "tahmeaa" tulla sieltä yläkerrasta...äh en mie tiie!!=)
 6. Hei, Meillä vihkiminen vielä edessä päin, mutta saimme Kouvolan maistraatista vihkijän varattua jo reilua vuotta ennen hääpäivää ja tulee siis kotiin vihkimään. Yleensä ei kai noin ajoissa edes oteta varauksia vastaan?? Meillä kyseessä vielä lauantai eli virka-ajan ulkopuolella. Mielestäni erittäin joustavaa ja ajattelevaista palvelua!