Jump to content
Naimisiin.info

RvaRKL

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

RvaRKL's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. RvaRKL

    Sulhasten suusta

    Täällä myös yksi automiehen morsian, hep! Tuo hääautoasia on ollut myös meillä kovasti tapetilla, Mies osti alkuvuodesta itselleen harrasteautoksi vanhan, elämää nähneen Dodgen, josta luonnollisesti tulee hääautomme. Mieheni on todella tohkeissaan tuosta autostaan, ja olen tosi tyytyväinen että hää- autonamme on auto, joka on oikeasti meidän oma ja siten siihen on tunnesiteet jo olemassa. Vuokra-auto olisi kuitenkin ollut "vain" vuokra-auto (yhtään väheksymättä kuitenkaan vuokra-autoja!)
  2. Satuin viime kesänä ostamaan valkoiset buutsit, joita silloin aikanaan suunnittelin bilekäyttöön. Jossain vaiheessa tuli kuitenkin mieleen, että mikä etten käyttäisi niitä hääpäivänä... Käytän buutseja muutenkin joka päivä (kaapista löytyy useammat ruskeat ja mustat buutsit) joten ne olisivat ainakin omannäköiset! Vaan voipi olla että buutsit ovat turhan lämpimät elokuun helteisiin, eli voi olla että laitan buutsit vain hääkuvaan - koska jotain pientä erikoisuutta meidän hääkuvaan tulee
  3. Hmm... Mietin aikaisemmin että ehdottomasti vuokraan hääpukuni (jahka sen oikean löydän!) mutta luettuani ketjun viestit tulin toisiin ajatuksiin. Saattaapi olla niin, että Turusta voisi löytyä paremmin ostettavia kuin vuokrattavia pukuja. No, onhan tässä tosiaan aikaakin vielä puvun hankkimiseen..!
  4. RvaRKL

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Kirkossa soiva/soitettava musiikki on vielä hakusessa, häätanssina Anna Erikssonin Kun katsoit minuun. Muistoja ensimmäisiltä treffeiltä...
  5. Mieheni näkee puvun - omasta toiveestaan - ensimmäistä kertaa vasta kirkossa. Niin olin itsekin ajatellut, mutta oli ihana kuulla että hänkin haluaa pitää salaisuuden sinne suureen päivään asti!
  6. Mulla on ollut vasemmassa nimettömässä nyt 2,5 vuotta kultainen, yksinkertainen kihlasormus, jonka aion vaihtaa (näillänäkymin) titaaniseen sileään sormukseen ensi keväänä, kolmantena kihla- päivänä. Syksyllä 2008 titaaninen kihla saa seurakseen titaanisen vihkisormuksen. Miehelleni teetetään vihkisormukseksi kultainen sileä sormus, joka tehdään meidän molempien nykyisistä kihlasormuksista. Näin meidän molempien alkuperäiset kihlat kulkevat hänen matkassaan tulevai- suudessa.
×
×
  • Create New...