Jump to content
Naimisiin.info

olivia07

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

olivia07's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Tämä olikin hyvä idea! olenkin jo miettinyt, että mitä hommaa sulholle olisi, kun häntä ei niin kiinnosta hääpäivän järjestelyt! Luulen, että aika tasoihin mennään, jos minä saan päättää monista hääpäivän asioista ja hän häämatkasta...
  2. Ollaan nyt käyty katsomassa Kukko, Vesinkansa, Heinlammi ja Pyrylä. Kukon ottaisin, jos ei olisi niin kallis, mutta vaihtoehtoina on siis Pyrylä ja Heinlammi. Vesikansa oli näihin kahteen verrattuna epäsiistimpi. Osaako joku sanoa voiko Heinlammissa ja Pyrylässä polttaa kynttilöitä? Unohdin kysyä. Meillä on vieraita tulossa n. 100. Onko jollain kokemuksia miten Heinlammiin saisi ihmiset istuu siten, ettei kukaan joudu istuu "seinän takana". Eli vinkkejä istumajärjestyksestä otetaan vastaan. Se pieni väliseinän pätkä on nyt tässä se kynnyskysymys... .olivia
  3. Sibeliustalossa on Lastu-ravintola, josta on näkymät ja käynti terassille järven rannalle. Tila toimii siis arkisin ravintolana, mutta sen saa hienoon juhlakuntoon. Muistaakseni homma meni niin, että tilasta ei erillistä vuokraa pyydetä vaan tarjoilut pitää ostaa ravintolasta. Ruoka oli äärettömän hyvää, en ole missään häissä syönyt niin hyvää ruokaa kuin Lastussa oli!!
  4. Rentolassa tila on yksi tila, mikä onkin iso plussa paikassa!
  5. Vihkipaikkaa ei ole löyty lukkoon, mutta itselläni on ollut mielessä Launeen kirkko. Se on sopivan pieni ja tunnelmallinen sekä kotoisa. Muut Lahden kirkot ovat mielestäni kolkkoja ja liian isoja. Lisäksi minusta se kirkko on kaunis sekä sisältä että ulkoa!
  6. KTV:n majalla olen itsekin käynyt ja totesin sen olevan liian pieni tarpeisiimme. Häät tulossa syksylle, joten ulkotiljen käyttön varaan ei voi laskea. Sinne Vesikansaan ajattelin mennä käymään heti vaan, kun Lahteen pääsen tulemaan. Osaatko sanoa, onko sinne hankittu uudet tuolit? Vaikka tuolit eivät meidän paikkaa ratkaise, niin mielelläni haluaisin tietää. Kuvat olis kiva. Näin ajattelinkin, että Kilpiäinen on pieni, mutta kun se ei nettisivuilta selvinnyt. Kiitos!
  7. Minä olen myös miettinyt kaasoasiaa. En ole vielä ketään kaasoksi pyytänyt. Erästä vanhaa ystävääni olen ajatellut pyytää kaasoksi, mutta hän sää tässä näinä päivinä toisen lapsensa ja tulemma asumaan eri paikkakunnilla, joten mietin, että uskallanko pyytää häntä. Eli että jaksaako hän yms. Eräs kaverini "ilmoittautui" "hääsuunnittelijaksi", joten ajattelin kuitenkin pyytää tätä vanhaa ystävääni kaasoksi, kun tiedän, että saan tältä toiselta kaverilta apua ja tukea!
  8. Hei vaan! Suunnitteilla on häät noin 100 vieraalle. Paikan sijainti ei saisi olla kauhean kaukana keskustasta. Harkinnassa on seuraavat paikat: Kansanopiston juhlasali Hollolan nuorisoseurantalo Kukko Vesikansan nuorisoseurantalo KTV:n maja (taitaa olla liian pieni, kun häät ei ole kesällä) Kilpiäisten VPK:n kerhotalo Metsola Onko Metsola tai Kilpiäisten VPK:n talo liian pieniä? Häät eivät ole siis kesällä, joten siihen täytyy varautua, että kaikki vieraat ovat koko ajan sisällä. Pöytien siirtelyä tanssien tieltä emme haluaisi tehdä. Onko jollain kokemusta Kansanopiston pitopalvelusta? Kuinka helposti saa menuja muokattua itselleen sopiviksi? Sisäkuvia kaipaisin etenkin Kansanopistolta, Vesikansalta, Kilpiäisistä ja Metsolasta. Sekä tietysti muitakin paikkoja saa ehdottaa!
×
×
  • Create New...