Jump to content
Naimisiin.info

suppilovahvero

Rouva
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Espoo

suppilovahvero's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä oli hyvin vähän ohjelmaa varsinaisen hääjuhlan aikana (yksi puhe, vieraiden esittelyleikki, häävalssi). Seremoniamestari ehdotti, että vieraat saavat halutessaan esitellä lahjansa, jos siihen liittyy vaikka joku hääparista kertovat tarina tjsp. Tästä tuli ihan hauska spontaani ohjelmanumero häihin, kun lähes kaikki halusivat esitellä antamansa lahjan Häissä, jossa ei ole ohjelmaa, kannattaa panostaa vieraiden plaseeraukseen. Ihmiset viihtyvät hyvin, kun hauskaa seuraa.
  2. En toki tarkoittanut, että kaikki kuoharit 8-10 euron hintaluokassa olisi hyviä. Kuitenkin tuossa hintaluokassa löytyy jo paljon laadukkaita kuohareita. Hinta ja laatu kuitenkin korreloivat, vaikka kallis voikin olla pahaa. Itse en voisi suositella tuota Ballettia ainakaan häihin Mutta kuten sanottu, makukysymys. Yksi kuohari, mitä voin lämpimästi suositella on Fresita (8,99 €). Hyvän maun lisäksi kivan värinen (sisältää aitoa mansikkahilloa).
  3. Omaan ajatusmaailmaan ei oikein sovi se, että häissä kaikkeen muuhun (morsiamen puku, ruoka, koristelut, tila jne.) panostetaan ja alkumaljana olisi Alkon 5-6 euron kuoharia tai Virosta tuotua venäläistä muutaman euron kuoharia. Mausta kyllä bongaa nuo halpiskuoharit. Omasta mielestäni Alkossa on hintaluokassa 8-10 euroa jo varsin hyviä kuohareita eli muutamalla eurolla enemmän per pullo saa huomattavasti parempaa laatua. Eri asia sitten on, jos haluaa tarjota esim. kaikille alkoholittoman vaihtoehdon tms. Jos kuohariin päätyy, niin kannattaa siihen vähän sentään satsata... Me päädyimme panostamaan enemmän ja tarjosimme Nicolas Feuillatte- shamppanjaa. Voin lämpimästi suositella
  4. Ajattelin viedä tätä valokuva-ajatusta pitemmälle eli valokuvausta harrastava kaverini ottaa minusta muutaman alostonkuvan (ei siis mitään pornokuvia, vaan mustavalkoisia hyvällä maulla tehtyjä), josta sitten teen taulun tai vastaavan miehelleni. Mieheni on vähän kaikkea yleistä häähömpötystä vastaan (huomenlahjat ym), mutta toivottavasti tykkää tästä lahjasta
  5. Ihan heti tähän alkuun pitää sanoa, että tätä ketjua on ollut huojentavaa lukea. On olemassa muitakin samankaltaisia, enkä ole hääajatuksieni kanssa yksin. Meille ei tule kirkkoa, morsiuskimppua, hääautoa, morsisuskaaria, leikkejä, sukkanauhojen kaiveluita, nolauspolttareita tai muuta hömppää. Hauskaa yhdessäoloa hyvän ruoan ja juoman merkeissä sen sijaan tarjolla.
×
×
  • Create New...