Jump to content
Naimisiin.info

Moisku

Jäsen
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Moisku

 1. Meille ainakin tulee kynttilöitä: vieraiden pöytiin, omaan pöytään ja vielä sellainen lattiakynttiläjalka (paikkaa ei tosin olla vielä päätetty) ja ulkopöytiin niinikään!! Romanttista tunnelmaa.. :-X
 2. Avioliiton siunaus on meillä kello 16, sovitaan luultavasti kuvaajan kanssa, että tulee kirkolle hyvissä ajoin, niin pystyy ennen kirkon alkua ottamaan jo joitakin kuvia, ja sitten vielä kirkon jälkeen lisää!
 3. Meillekin piti tulla pienet häät! Kun sitten alettiin miettiä ja tehdä ja postittaa kutsuja, niin hups heijaa, kuinka kävikään! Kutsuja lähti 40kpl, ja suurimmasta osasta tulee väh kaksi henkeä.. Luultavasti suurin osa kutsutuista tulee paikalle. Pois on jätetty kaikki serkun äidin kummin kaimat, vain sellaisia sukulaisia on kutsuttu joita joskus nähdään, ja loput on sitten meidän molempien yhteisiä tai omia ystäviä. Joukossa ei ole oikeastaan yhtään sellaista, joista ei niin olisi välittänyt, vaan kaikki ovat tärkeitä ja läheisiä, joiden haluamme olevan todistamassa suurta päiväämme! 8)
 4. Hui, olettepa jo laatineet tarkkaan! Otankohan itse liian rennosti, kun ei minuuttiaikataulua ole vielä laadittu.. No, arviolta jotenkin näin: 8:00 herätys (viimeistään, voi olla ettei uni kovin hyvin tule silmään koko yönä!) 9:00 kampaaja ja meikki (minä, kaaso, äitini olemme ns varmat, lisäksi ehkä morsiusneidot ja sulhasen äiti), kampauksen teko tulee kestämään piiiitkään, paksut ja pitkät hiukset.. Vanhojen tansseihin meni jotain 3 tuntia, tavallinen permiskin vie saman verran.. 13:30 kampaukset ja meikit valmiit, viimeistään! 14:00 pukeutuminen ym. viimeistely 15:30 kirkolle, avioliiton siunaus kello 16 17:00 juhlapaikalle 17:30 tervetulomaljat 18:00 ruokailu, seisova pöytä 20:00 leikkejä, juomia jne. yleistä seurustelua 22:00 häävalssi Ja siitä eteenpäin tanssia, ohjelmaa ja oleilua! Tämä on siis todellakin vain raakarunko, kommentoikaa, jos veikkaatte että jokin kohta mättää.. Aikataulu varmasti menee sitten loppujen lopuksi omalla painollaan..
 5. Lisäänpä vielä minäkin oman mielipiteeni.. Aika ihmeelliseltä tuo 50e kuulostaa!! Rehellisesti sanottuna.. Mielestäni juuri tuo alkuperäisen kirjoittajan maininta esim perintöesineestä tai -huonekalusta kuulostaisi paljon paremmalta häälahjalta!!! Vaikka perintöesineellä ei välttämättä olisikaan rahallista arvoa enempää kuin 50e (niin kuin usein ei olekaan, jos ei ole kyse kullasta tai timanteista, vaan esim vanhoista ja paljon tuotetuista arabialaisista tms), niin tunnearvo on kuitenkin se, joka merkitsee! Luulen, että meidän omalle kohdalle satttuu ainakin omien vanhempieni ja isovanhempieni puolelta juuri tuota tunnearvon sisältävää lahjaa.. Oman äitini tuntien! Muutenkin vierastan häälahjoissa rahaa.. En itse antaisi!
 6. Hui, kun kaikki ovatkin menossa kauas pois!! Meidän häämatka tehdään Siljan valkoisilla laivoilla!! Päivä Tukholmassa-risteily, sentään ylellisemmin kuin yleensä, Commodore-luokassa! Olen silloin (toivottavasti edelleen) raskaana viikolla 23, joten pitkät lentämiset sun muut on poissuljettuja (mahdollisia kylläkin, muttei ehkä se houkuttelevin vaihtoehto..). Reissattu ollaan jo Lontoot ja Pariisit ym, ja sulhoa ei aurinkorannat kiinnosta. Maailmalla riehuvat sarsit ja muut lisäksi pelottaa näin raskauden aikana sen verran, ettei Aasiaan päin tee edes mieli! Syy "pelkkään" risteilyyn, on myös se, että saatiin ilmaiseksi Siljan kanta-asiakaspisteillä.. Häät imee budjettia tyhjäksi päivä päivältä enemmän ja matkarahat näkyvät sitten sormuksessa! Reissuun lähdetään sitten joskus.. Ellei hääbudjetti sitten yhtäkkiä pienene vallan mahdottomasti ( ???) ja reissuun Karibian risteilylle olisikin varaa!! ;D Yhteinen unelma, joka toivottavasti päästään toteuttamaan viimeistään 5- tai 10-vuotishääpäivänä!! Praha myös kiinnostaisi, ehkä sinne suuntaamme ennen Karibiaa.. Niin, ja Alpit lasketteluharrastuksen myötä. Oli tarkoitus ensi talvena sinne päin suunnata, mutta lienee mahdottomuus parikuukautisen vauvan kanssa.. Näin siis meillä! Moisku
×
×
 • Create New...