missy87

Aktiivijäsen
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About missy87

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  turku
 1. Kiitos Lumimarja sulkkikin innostui ideasta
 2. taidetaanpas ottaa meidän häihin tuo siivooja ;D
 3. tämäpäs kuulostaa todella hyvältä! Itse kun en sukulaisiani tunne kovinkaan tarkkaan. Voitaisiin sitten vaikka sulkin ja minun vastaukset liimata vieraskirjan ensilehdille. Olisiko jollakulla mielikuvitusta keksiä kysymyksiä kun nimenomaista kirjaa en omista?
 4. Huih kun alkaa pelottaa kun näitä juttuja lueskelee. Valitsinkohan itse sittenkään oikein... Mulla on tänään edessä akryylikynsien laitto kun torstaina saan viimeinkin kihlan sormeeni. Haluan että on sitten nätit kädet kun sormusta kaikille esittelen : Ja häihinkin on vain muutama hassu kuukausi aikaa
 5. Kiitos paljon kaikille vinkeistä Lopullisen tuotoksen näette sitten joulukuussa
 6. Olin muutenkin ajatellut tämän tyyppistä kimppua mutta kun en kuitenkaan ole mikään kukkaihminen.
 7. Kiitos Ostin tiimarista tuollaista metallilankaa jossa oli valmiina nuo helmet. Tein paksummasta alumiinilangasta kädensijan ja sitten kehikon jonka ympärille pujottelin helmilangan. Ajattelin että laittaisin sitten helmikorvikset (ehkä kaulakorunkin) ja helmiä kampaukseen.
 8. Nyt kaipailisin ihan rehellistä ja puolueetonta mielipidettä. Voinko käyttää tällaista kimppua? Tehty hopealangasta jossa valkoisia ja sinisiä helmiä.
 9. Heh ;D Tämäpäs sopiikin hyvin! Aloitan nimittäin syksyllä tietotekniikan opinnot
 10. meille tehdään sinistä glögiä talvihäät kun tulee niin on kiva saada glögiä ja kun sininen on yksi teemaväreistä ;D
 11. Voi että! Tollaiset hemmottelupolttarit olis kyllä aivan mahtavat! Ainoa ongelma on se, ettei minulla ole kuin yksi tyttökaveri, ja hänkin opiskelija, että tuskinpa hänellä on varaa mitään järjestää... :-/ No täytyy sitten varmaan itse pyytää hänet kanssani jonnekin kylpylään ja kumpikin maksaisi omat lystinsä.. Kaikki muut kaverini ovat miehiä, enkä oikein tiedä olisiko se hyvä asia, että he järkkäisivät polttarini... Vai olisiko?