Jump to content
Naimisiin.info

Honda

Aktiivijäsen
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Honda's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Honda

    Olitteko tyytyväisiä bändiin

    meillä oli bändinä Bäckset Lohjalta ja oli kyllä todella hyvä! 500 euroa oli hinta ja oli sovittu että soittaa niin paljon kun ehtii. Minäkin innostuin laulamaan yhden kappaleen bändin kanssa! Suosittelen kaikille!
  2. Ollaan nyt ostettu lahjarahoilla tulevalle vauvalle vaunut, ajokoiralle GPS tutka panta paketti, yks auto (viallinen, jonka mieheni korjas ja myy eteenpäin). Rahaa on vielä hyvin jäljellä ja tarkotus olis ostaa hoitopöytä ja pinnasänky + kaikkea mitä vauvaa varten tarvii.
  3. Kuvaa ei nyt ole, mutta ostin tänään Ikeasta valokuvakehyksen jossa paksut reunukset joihin vieraat sitten kirjoittavat nimensä. Kehyksiin laitetaan sitten hääkuva ja seinälle muistoksi. Halusin vieraskirjan, joka ei tulevaisuudessa unohdu laatikonpohjalle pölyttymään ja löysin tämän idean netistä. Kuva ideasta on esimerkiksi päikyssäni
  4. Meilläkin lähtee kakkos luokassa ja samasta syystä kuin tuleva rouva S. kirjoitti. Meillä vartavasten yritetty jättää kaikki etikettijäykistely pois häistä, koska se ei muutoinkaan ole meille ominaista. ;D Lisäksi viiden hengen (2 aikuista ja 4 lasta+kolme koiraa) taloudessa tuntuu, että kymppikin on isoraha, jolla saa aika monta maitopurkkia
  5. Honda

    Sulhasten suusta

    Meillä kans sama. Kun kysyn sulkin mielipidettä johonkin, on vastaus aina: Ihan hieno/kiva. Samoin kaikkeen sanoo myös: Sä saat päättää, kun sä osaat noi tommoset jutut. Eli meilläkin minä saan tehdä kaikki oman mieleni mukaan!
  6. Meillä ehdottomasti NOU: Vaaleanpunainen väri Ruusut Kaikenlainen etikettijäykistely Plaseeraus Morsiamen/sulhasen ryöstö Kenenkään nolaaminen Ehkä häidemme rentoa ja tavis meininkiä kuvaa se kun kysyin sulhaselta onko auringonkukka liian arkinen kimppuun hänen mielestään ja hän vastasi, että ei ja vaikka olisikin niin arkisia ja tavallisia ihmisiähän me ollaan eli mitä suotta häissäkään muuta esittämään.
  7. Honda

    Hääjuhlan ohjelma ja aikataulutus

    Meillä alustava aikataulu olisi tälläinen: Klo 9.00 Kampaaja Tässä välissä varmaan jotain pientä lounaan tapaista Klo 12.00 Meikkaus Klo 13.30 Pukeutuminen Klo 14.15 Valokuvaus (miljöö kuvaus juhlapaikalla.) Klo 16.00 Vihkiminen Tässä välissä vieraat siirtyvät 5min. matkan juhlapaikalle ja meistä otetaan vielä muutama kuva kirkon ympäristössä. Klo 17.00 Onnittelumaljat Klo 17.15 Ruokailu Tässä välissä jotain ohjelmaa Klo. 19.30 Hääkakun leikkaus Klo 20.30 Häätanssi Tämän jälkeen tanssia Klo 22.00 Hääkimpun heitto Tanssia klo 24 saakka jolloin juhlat päättyvät
  8. Pakko myöskin kehaista meidän koti kirkkoa eli Sammatin ihanaa punaista puukirkkoa. Pieni ja idyllinen kirkko, jossa meidät vihitään 25.8.2007.
  9. :-XUutta:alusvaatteet :-Xvanhaa:puku,kaulakoru :-XSinistä:sukkanauha Lainattu vielä hakusessa :
  10. Honda

    Vaihtoehtoja häänameille?

    Meille tulee namien sijaan elokuun häihin organtzaan pieniksi pussukoiksi pakattuja auringonkukan siemeniä. Häiden teemana on auringonkukka. Mukaan askarrellaan kortti, jossa kehotamme vieraita kylvämään siemenet seuraavana keväänä maahan jolloin he saavat suunnilleen vuosi häiden jälkeen muistella meidän suurta päiväämme.
  11. Honda

    Kaaso raskaana

    Minullakin ainoa kaasoni on raskaana ja la kaksi viikkoa häidemme jälkeen. Hieman saa jännittää, että jos vauva tuleekin maailmaan etuajassa juuri häidemme aikaan, mutta siitä huolimatta en ole itselleni toista kaasoa pyytänyt, vaan haluan juuri tämän ystäväni ja toivon vain kovasti, että hän voi olla rinnallani hääpäivänäni!
  12. Honda

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Me mennään Schubertin Ave Marian soidessa ja avioparina poistutaan Prinsessa Ruususen tahtiin. Valssin sijasta tanssitaan Finlandersin Oikeesti joka sopii kuvastamaan meidän juttua täydellisesti!
  13. Meille kanssa tulossa auringonkukka häät ja maalais teemalla mennään muutenkin eli koristelussa on yhdistelty auringonkukkaa ja viljaa. Kutsuissa ja kiitoskorteissa olen käyttänyt viljantähkiä koristeena ja juhlapaikalle pöytiin tulee kukka-asetelmat joissa on auringonkukkaa ja viljoja. Asetelmat tehdään sinkkiruukkuihin. Juhlapaikan oven suuhun olen ajatellut maitotonkissa isoja auringonkukkia, samoin kuin lahjapäydän ja vieraskirjapöydän viereen. Hääkimppuun olen myös ajatellut yhdistää pientä auringonkukkaa, mutta se on vielä suunnitteluasteella.
×
×
  • Create New...