Jump to content
Naimisiin.info

saizu83

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

saizu83's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei Uuri Mikä olisi hinta 1-kiviselle sormukselle K-4? Kiven koko 0,40-0,50... Onko kaikilla kivillänne GIA-todistukset?
  2. Eli ammattilaisilta kyselisin paljonko sormuksen teettäminen maksaisi.. Sormus tulisi omalla 0,50ct pyöreällä kivellä, noin 4-5mm runkoon joka kapenisi istutusta kohden hieman (istutus kruunu ja valkokultaa, muuten keltakultaa). Ostamme itse kiven koska haluamme että sillä on GIA-todistus. Joten paljonko suurin piirtein sormukselle tulisi hintaa? Ja missä päin olisi ammattilainen pohjanmaalla/etelä-pohjanmaalla sormuksen tekemään?
  3. Joku kiva, pieni (n.50-60vieraalle) paikka olisi hakusessa alueelta Jurva-Kurikka-Kauhajoki Vielä ei olla päätetty pitäisikö pitopalvelu olla paikanpäälträ vai hommataanko erikseen, joten ehdotelkaa
  4. saizu83

    Vaasa

    Yks hyvä ja TODELLA halpa paikka on mustasaaren puolella veikkaalassa, veikkaalan nuorisoseura. Nykystä vuokraa en tiedä, mutta muutama vuosi sitten oli vajaa 200€ ja avaimet sai viikoksi (oli aikaa järjestellä). Paljon vieraita mahtuu (meillä oli joku 120 ja tilaa oli vielä vaikka kuinka), esiintymislava ym löytyy. Ja upea paikka kyrönjoen rannalla.
  5. Eli haluaisin tietää minkälaisia häitä ja häätapoja Venäjällä on, koska tuleva mieheni on siellä syntynyt ja sen maan kansalainen. Itse ei ole siellä häissä käynyt ja minullakaan ei ole hajuakaan. Anoppia varten olisi kiva, että huomaisi tuttuja juttuja häissämme
  6. saizu83

    Vaasa

    Naimisiin 21.7.2007 mustasaaren kirkossa klo 14.00! Juhlapaikaksi varattiin Veikkaalan (mustasaaressa) nuorisotila Skatila. On tilaa, esiintymislava, tilat pitopalvelulle ym. Maksaakin vaan 180€ ja paikkoja saa järjestellä vaikka jo saman viikon maanantaina! Mies töissä tuola Wennbergillä (kiinni tosiaan heinäkuun), joten tarjoilut hoitaa Maipin Cafee (äidin serkku) ja halvalla tuli tälläinen menu (vain 17,50/hlö) alkuun.. Graavilohi Munavati Uunisilakat Katajanmarja silakat Broilervati Vihersalaatti Meloonisalaatti lämmin ruoka.. Talonpaisti mustaherukka kastikkeella Keitetyt perunat/Kermaperunat Kasvisgratiini Lohivuoka Hääkakku sisältyy hintaan!!! Kampaus minulle tehdään Huutoniemellä Buumissa ja meikit Day to Dayssä kaupungissa.. eli tulee kova kiire aamulla.. Sain esikoiseni 18.2 ja hääpuku oli jo aikaisemmin ostettu, joten oli valmiiksi mitat mihin PITÄÄ sopia Nyt vain kävi niin että vielä en sopinut :-[ No, vielä on aikaa ja nyt alkoi tehodietti!!! 8-) Ainut ongelma on enää kuinka imetys onnistuu, kun puvussa sellainen korsettimainen yläosa :-? Sitä kun ei aikaisemmin tullut mietittyä, kun ei ollut koskaan ollut ajankohtaista..
×
×
  • Create New...