Lilac

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Lilac

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kaarina
 1. Sain Kalevalakorun hopeisen Vaskikäärme -käädyn ja -korvikset Oon kuolannut ko.koruja vuosia! Olimme sopineet, ettei mitään lahjoja osteta ja silti... itse annoin miehelle tuon ilmeisesti melko suositun eli ovikyltin, jossa on yhteinen sukunimemme. Tämä tosin ei ollut huomenlahja, kun annoin sen jo ennen häitä
 2. Heitän ehdotukseksi meidän juhlapaikkamme eli Turun Upseerikerhon. Heillä on eri kokoisia tiloja myös pienemmille seurueille. Ruoka (+ kaikki muu tarvittava koristeluineen kaikkineen) tosin tulee heiltä, mutta tilasta ei oteta erikseen vuokraa.
 3. Meillä oli tästä juuri sulhon kanssa kinaa. Hänen mielestään "tavalliset" ihmiset eivät tajua, että kutsu ei koske lapsia, jos kuoressa lukee vain isän ja äidin nimi. Minunkin mielestäni asia on päivänselvä, mutta ilmeisesti näin ei olekaan... Itse laittaisin "lapsettomista" häistä maininnan kutsuun tai juhlaohjesääntöön kutakuinkin siihen tyyliin, kun edellä jo on kerrottukin. Voi vedota esim. juhlan luonteeseen tai siihen, että lapsia varten ei ole järjestetty mitään (esim. ohjelmaa, tiloja tms.). Tai sitten voisi kirjoittaa johonkin sopivaan kohtaan, että "kutsu on kahdelle" tms. Meille nyt sitten kaiketi tuleekin lapsivieraita, vaikka mieluusti olisin juhlinut ilman pieniä lapsia... no, toivotaan, että kaikki menee silti hyvin 8)
 4. Meille tulee vihkisormus molemmille, koska sulhokin haluaa uuden sormuksen. Hän aikoo pitää sitten vain vihkisormusta, itsestäni en vielä tiedä. Täytyy sitten sovitella ja miettiä myöhemmin... Käytäntöjä tässä asiassa on nykyään niin monia, että mielestäni kannattaa tehdä juuri niin, kuten itsestä tuntuu parhaalta.