Jump to content
Naimisiin.info

Marge

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Vantaa

Marge's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mihin aikaan tuo amaryllis kukkii? Eli onko tuo joulukuu ainoa aika, jolloin on toivoa amarylliskimpusta? (Häät helmikuussa...)
  2. Mulle tulee Kalevala Korun "Ristiretkiajan koristeaiheen" sormus, n. 250 €. Tuo on aina ollut mun lempisormus Kalevalalla.
  3. Musta puku, perinteinen valkoinen paita & himmeän kullanvärisestä (puvussani myös kultaa) raakasilkistä tehty liivi ja samasta materiaalista tehty plastron. Ei rintakukkaa, vaan väreihin sopiva liina.
  4. Marge

    Mistä hääkengät?

    Hei, Tuo brittiläinen koko 3 vastaa tarkasti ottaen kokoa 35,5. Minulle oli ihanaa mennä briteissä kenkäkauppaan ja huomata, että korkkarit sopivat jalkaan ilman vanutuppoja kärjissä! Kyllä se vaivainen 0,5 kokoakin vaikuttaa... Muoks: Onko kukaan kokeillut noita silikongeelipohjallisia päkiöiden alle? Ne paitsi helpottavat kävelemistä, myös pienentävät vähän kenkää, joten pikkasen iso kenkä istuu hyvin. Kannattaa kokeilla.
  5. Olen ollut Messukylän vanhassa kirkossa häissä, joissa oli hieman yli 100 henkeä ja hyvin vielä jäi tilaa. Lisäksi kyllä se sopu sijaa antaa
  6. Meidän Nou Nou: - Morsiamen luovutus (ei kai minussa enää mitään luovutettavaa ole jäljellä) - Ryöstö- yms. rahankerjuut - Muut leikit (erit. kaikki tuttujutut) - Tyllihörhelöt ja pinkki väri
  7. Nämä häät tulevat olemaan minulle toiset, sulhaselleni ensimmäiset. Ensimmäiset hääni olivat mallia pakko-kutsua-kaikki-sukulaiset-jotta-kukaan-ei-loukkaannu. Tästä sitten poiki yli 100 hengen häät, jotka kyllä muutoin olivat ihan kivat. Nyt on tarkoituksena pitää pienet ja intiimit, noin 30 hengen, häät. Syynä ei ole se, että haluaisin täysin toisenlaiset häät kuin aikaisemmat. Tämä pienet häät tulivat yhteisellä päätöksellä ja käytännön sanelemana, kun sulhasellani on hyvin pieni suku ja vain muutamia erittäin hyviä ystäviä. Itselläni on suurehko suku, joista tosin vain muutamiin pidän oikeasti yhteyttä. Nyt haluan pitää pääni ja kutsua häihini vain ne ihmiset, joiden kanssa haluan todella juhlistaa niitä. Lisäksi haluan mukaan ne muutamat tärkeät ystäväni, joita en - budjettisyistä - voinut edellisiin häihini kutsua.
×
×
  • Create New...