Jump to content
Naimisiin.info

sapaka

Rouva
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän sapaka kaikki viestit

  1. Meidät vihki Petri Sirén, hän on ainankin rento ja leppoisa. Ei voi muuta kuin suositella.
  2. Ihan hyvin meni. Tosin laahus ei ollut mikään kauhean pitkä. Koitettiin nostaa sitä ylös mutta ei se pysynyt. Mies ei kertaakaan astunut päälle mistä olen erittäin ylpeä! Muutaman kerran seisoin pahasti ahtaassa paikassa ja vieraat koitti hyppiä varovasti laahuksen yli. Ei ilmeisesti kehdannut pyytää väistämään
  3. sapaka

    Suuteloittako kirkossa?

    Suudeltiin. Ja jopa oikeassa kohtaa.
  4. Mun sormukseen tuli ainankin kaunolla. Ja en erikseen pyytäny. Nokkonen: Mä sain käsityksen että hän tekee kaiverrukset itse, mutta en nyt varmaksi mene sanomaan.
  5. Meilläkin maikkarin sivuilla. Musta ne on ihan kivat. Ja vieraatkin on jo kuulema löytäneet sinne.
  6. Meillä menee koirat kavereille hoitoon. Eri paikkoihin tosin.
  7. Meillä on häät kesäkuun lopulla ja kyllä kynttilöitä tulee olemaan. Itse pidän kynttilöistä todella paljon ja ehkä jopa aavistuksen (ihan pienen aavistuksen) verran harmittaa kun häät ovat siihen aikaan vuodesta kun kynttilät ei pääse oikeuksiinsa.
  8. Meillä on kuvaus ennen vihkimistä. Pääsee kirkosta suoraan itsekkin juhlimaan
  9. Mun vihki tilataan ehdottomasti Mäkiseltä. Olen ollut yhteydessä sähköpostilla ja vihdoin kävimme myös paikan päällä. Palvelu oli erinomaista ja sormukset ihania. Myös ideoita tuntui riittävän.
  10. Meillä ei näissä uusissa kihloissa ole kaiverruksia. Meinaattiin että kaiverretaan sitten samalla kun mun vihki. Todennäköisesti tulee ihan vaan toisen nimi ja päivä määrä. Vihkiin olen ajatellut että voisi laittaa mies<3sapaka ja päivämäärä. Tai sitten ihan vaan päivämäärä ja miehen nimi. En tiedä.
×
×
  • Create New...