Jump to content
Naimisiin.info

Oldschool

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Oldschool's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Tätä juuri tarkoitin, että kummi voi olla ilman kirkkoakin. Esim.minä en koe kummeutta uskonnollisena näkemyksenä lainkaan!
  2. Kummiksihan voi myös valita henkilön joka ei kuulu kirkkoon. Suomessa uskonto antaa suuren määrän vapauksia ihmisille joihin katson myös kirkkoon liittymisen ja siitä eroamisen. Uskonto on jokaisen henkilökohtainen asia ja vaikka siellä kuinka ryhmässä kokoonnuttaisiin niin nämä tapaukset jotka edes takaisin siirtyvät ei ole kenenkään uskomisesta pois. Jo ala asteen uskonnon opettaja ennen muinoin sanoin ettei jumala sulje ketään meitä pois kuulutaampa tai ollaan kuulumatta mihinkään. Itse en myönnä kuuluvani mihinkään kategoriaan vaikken jumalaan uskoisikaan.
  3. Mielestäni jokainen voi veivata edes takaisin kirkkoon liittymisen kanssa koska henkilökohtainen asia. Jos joku loukkaantuu siitä että liityn kirkkoon vaan häiden takia ja luultavasti eroan siitä taas joskus niin katsokoon peiliin kuinka vaikutan hänen elämään päätökselläni. En taatusti loukkaa päätökselläni ketään jos en kerran itseänikään!
  4. Minä myönnän myös että liityin pelkästään naimisiin menon vuoksi ja mitään uskonnollista vakaumusta ei ole, luultavasti eroan joskus uudestaan...
  5. Ammattimme eivät mitenkään, parempi vain ettei töitä tarvitse mukana raahata ;D Itse asiassa ei edes työkavereita ole kutsuttu. Harrastukset näkyvät hiukan. Mulla muutamia pelikavereita (jenkkifutis) vieraslistalla, mutta nekin enemmän sen vuoksi että kyllä tuo koko laji on ollut minulle enemmän kuin harrastus. Jossain vaiheessa mietin että olisihan se ollut mukava enemmänkin sieltä porukkaa kutsua mutta toisaalta meidän oma juttuhan juhla on ja mielestäni turha sotkea liikaa töitä/harrastusta siihen.
×
×
  • Create New...