kreivitar84

Rouva
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kreivitar84

 1. Onko kellään mitään ideoita, että missä Helsingissä kannattaa käydä, jos siellä ollaan yksi yö? Shoppailua tietysti mutta olisi kiva käydä jossakin muuallakin.
 2. Osaisiko joku auttaa, että mistä löytyisi häihin kirkkoon soittamaan jousikvartetin alkumarssin?
 3. Tällainen puku on ostettuna ensi kevääksi.
 4. kiitoksia, ihanan näköisiä näistä löytyi ideaa.
 5. Ideoita kaipaisin ongelmaani, eli minulla tulee olemaan merenneitomallinen hääpuku enkä ollenkaan keksi minkämallinen kimppu siihen sopisi? jos jollakin ideaa, olisin kiitollinen
 6. Meillä on varattu palatsi 2011 keväälle ja mietin että menu ei kuulosta kovin hyvältä, että onko kukaan muokannut sitä omanlaisekseen ja onko siitä mennyt lisämaksua? Ja miten olette hoitaneet juomapuolen, eli minkäverran juotavaa olette tarjonneet?
 7. Osaisiko joku kertoa paljonko Finlaysonilla maksaa avoin baari, meneekö tuntien mukaan hinta vai miten..paikkana olisi ihana ja kohtuuhintainen mutta ikävää jos ei vieraille olisi juotavia sitten.
 8. Tuo heliumin laittama puku on täydellinen , itse olen haaveillut samantyylisestä, harmi kun hintaa ei löytynyt mistään..
 9. kiitos paljon avusta, ihanaa kun löytyi!
 10. Helium, mistä sivustolta löysit tuon ihanan pukusi..
 11. Vichyn dödö apteekista on suht tehokas.
 12. Hyväksi olen todennut redkenin real controll shampoon ja hoitoaineen, tekee hiuksista ihanan kiiltävän tuntuiset.
 13. onko kukaan koittanut hollywood smilea, kun on tarjouksessa..olen lukenut että paljon on kehuja saanut mutta vaalentaako tehokkaasti..