Jump to content
Naimisiin.info

tweetie

Rouva
  • Viestit

    95
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

tweetie's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. ~Suzy~: me itse ei lähdetty jatkoille, mutta kaverit ja sisarukset menivät klaukkalan paikalliseen. oltiin tilattu etukäteen muutama tilataksi puolen yön ja yhden välille kuljettamaan viimeset vieraat pois. itse poistuttiin vähän yli puolen yön, mutta bileet olivat jatkuneet ihan viime minuuteille saakka
  2. Alunperin en halunnut mitään pose-kuvia, mutta jälkeenpäin on jäänyt vähän harmittamaan, ettei otettu potrettia avustajien kanssa. Kerrankin kun olis kaikilla ollut hienosti vaatteet ja tukat. Ja kävelisin hitaammin alttarille, nyt en meinaa muistaa siitä mitään. Muuten menisin kai aika samalla lailla.
  3. ^ei ole kovin kätevää.. Meillä oli vihkiminen kello 15 ja busseja olisi ollut perillä joko tuntia aikaisemmin tai sitten tasan kolmelta. Ei tainnut lopulta kukaan vieraista luottaa bussiin, vaan tulivat muilla kyydeillä, joita suosittelenkin järjestettävän! kannattaa katsoa bussiaikatauluja tarkemmin matkahuollon sivuilta. Ja viimeistään illalla bussilla poistuminen osoittautuu turhan vaikeaksi..
  4. mulla on vihkissä lyhyesti ja ytimekkäästi Aina Sun 16.8.08 kihloissa perinteisesti vain nimet ja pvm.
  5. tweetie

    Pöytänumerot (kuvia)

    Meidän pöytänumerot oli skumppakorkkien varassa. kuva Riikka Kajander, ethän kopioi.
  6. Tässä meidän hääkyltti:
  7. tweetie

    Mitä saitte huomenlahjaksi?

    sain miehen itsensä tekemät korvakorut, ihan uniikit siis ovat
  8. tweetie

    Suuteloittako kirkossa?

    me pussattiin sormusvalojen päätteeksi, oli hyvin luonnollinen kohta. etukäteen pappi oli tätä kohtaa suudelmalle ehdottanut, mutta ei muistuttanut tai ehdottanut itse tilaisuudessa mitenkään, ihan itse muistettiin
  9. tweetie

    Portugalin Azorit

    Komppailen täysin vaniljasydäntä. Myös me vietettiin häämatkaa hotelli Caloura Resortissa. Paikka oli upea ja juuri sopiva meidän häämatkalle: rauhallinen, tasokas ja luonnonkauniilla paikalla. Me oltiin matkalla vain viikko, mutta käytössämme oli koka ajan auto, jota suosittelenkin suuresti. Päästiin tutkimaan saarta omalla aikataululla ja vain kahden. Tykättiin Sao Miguelista paljon, ja saatiin juuri meidännäköinen ja toivomamme häämatka. Minä, hän ja luonto
  10. meidän menu-ohjelmat toteutettiin täältä tutulla mallilla. toisella puolella siis menu ja toisella ohjelma kuva: riikka kajander. ethän kopioi!
  11. tweetie

    Paikkakortit (kuvia)

    Paikkakortti oli tosi yksinkertainen, mutta ihan tyylikäs ja toimiva. Moni päätyi nimikyltiksi vieraiden rintapieliin illan kuluessa muoks, kuvaus Riikka Kajander. ethän kopioi kuvaa!
  12. Tässä meidän kakkukoriste. Mies teki sen itse metallilevystä. Kuva: Riikka Kajander, ethän kopioi.
  13. tweetie

    Kuvia kiitoskorteista

    Tässä kuva meidän kiitos-kortista, joka toteutettiin kutsukorttimateriaalein. Edessä kaikille vieraille yhteinen kuva, sisälehdelle tuli kahdenlaista runoa riippuen, oliko vieras läsnä juhlassa vai muistiko muuten, ja nauhan alla nippu valokuvia, jotka vaihtelivat vieraskohtaisesti. Kaikille lähti kuitenkin tuo päällimmäinen kuva, joka on otettu häämatkalta (toivoimme häälahjaksi osallistumista häämatkan rahoitukseen).
  14. Meidän kappale kai menee enemmän kategoriaan häähidas, vaikka valssin askeleetkin kappaleeseen sopivat. Meidän ensimmäisenä tanssina soi Norah Jones: Come away with me.
  15. tweetie

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Meillä sisäänmennessä Prinsessa Ruusunen, poistuessa Lemmensin Fanfare. Häätanssina Norah Jonesin Come away with me
×
×
  • Create New...