Minttutiina

Aktiivijäsen
 • Content count

  44
 • Joined

 • Last visited

About Minttutiina

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Herättiin jo puoli yhdeksältä anoppilan yläkerrassa.. Aamiaiseksi oli siskoni tekemää kanasalaattia ja otinpa hieman pullon pohjalle jäänyttä likööriäkin.. Fiilisteltiin hääpäivää muistellen appivanhempieni kanssa. Yhden jälkeen lähdettiin juhlapaikalle hakemaan koristeet, lahjat ja sinne jääneet autot pois. Availtiin lahjamme ja luimme kortit. Pakattiin tavarat autoon ja n.klo. 20 lähdimme kotimatkalle.. Miulla oli hirmu haikea fiilis, olisin vielä voinut jatkaa häiden juhlintaa ja nauttia siitä ihanasta juhlahumusta vielä.. Mulle oli yllätys, millainen oli fiilis häiden jälkeisenä päivänä... Onnellinen mutta haikea, meidän häät oli onnistuneesti juhlittu eikä enää tule meidän häitä. No, hääpäivä on lyhyt, mutta sen muisto ikuinen..
 2. Onkohan kenelläkään tuoreempia matkakokemuksia Budapestista? Suunnittelemme sinne reissua syyskuussa..
 3. Työkavereiltani saimme lautasia toivomaamme astiastoon, mieheni työpaikka ei muistanut mitenkään. Katsotaan muistavatko jälkikäteen, kun siippa menee loman jälkeen töihin..
 4. En ole kokeillut. Itkien pakkasin puvun pukupussiin häiden jälkeisenä päivänä odottamaan pesulaan vientiä. En voisi kuvitellakaan, että myisin pukuni pois, se on tehty vain minulle ja ehkä joskus tyttäreni (jos sellaisen joskus saamme) voisi äitinsä hääpukua sovittaa. Minulle hääpukuni on rakas, se päällä oli ihan prinsessafiilis. Ehkä vielä kokeilen sitä, vielä oon liian haikeissa tunnelmissa häiden jälkeen.
 5. Ei saatu onneksi mitään kamalaa tai tarpeetonta häälahjaa, kaikki lahjat oli ihania ja tarpeellisia. Lähes kaikki lahjat oli häälahjalistaltamme ja listan ulkopuolelta hankitut lahjat oli kuitenkin mieluisia.
 6. Muutama päivä häiden jälkeen aattelen, että mitään en päivästäni muuttaisi, niin ihana se oli. Harmittamaan jäi se, etten ehtinyt jutella kunnolla kaikkien vieraiden kanssa ja olin pihalla vieraiden kanssa, kun bändi soitti viimeisen kappaleen, enkä päässyt sitä tanssimaan. Nyt on vielä niin haikean ihana fiilis häiden jälkeen, ettei oikein mikään harmita sen enempää, ehkä myöhemmin muistaa jotain yksityiskohtia. Kimppuasiasta vielä sen verran, että minä tilasin kimppuni puutarhalta ja annoin ainoastaan suulliset ohjeet väreistä ja mallista ja sain ihanan kimpun!!
 7. Paljastetaan nyt nimi, minä olen nykyään Rouva Eerikäinen..
 8. Rahaa nyt meni aika paljon yli suunnitellun, joka oli 5000e. Joka ikinen euro oli sen väärti, juhlamme oli aivan ihana. Vieläkin itkettää ilosta ja tunnekuohuista, kun häitä ajattelee. Rahanmeno on siinä sivuseikka, kun juhlat onnistuivat hienosti!! Jopa raha-asioissa minua tarkempi aviomieheni ei ole häärahanmenosta ollut moksiskaan.
 9. Minä kävelin alttarille leuka väpättäen ja kyyneleet poskilla, itketti liikutuksesta niin, etten yhtään hymyillyt. Pois tullessa kyllä hymyilin.
 10. Teimme Minttumansikat-boolin häihimme ja se toimi loistavasti!! Sai paljon kiitosta hyvästä maustaan.
 11. Miun sulholla on pitkä leukaparta, viikset ajoi pois jo aikaa sitten. Hällä on parta ollut iät ja ajat ja saa olla häissäkin. Mutta siististi huoliteltuna. Sulho on kyllä muutenkin tarkka, että parta on ojennuksessa. Anoppi ei siitä pitkästä parrasta oikein tykkää..
 12. Piiuski, se on kyllä Hicoroll, ei Hirocoll.. ;D Testasin sitä eilen ja hyvältä vaikutti, tehokas, piti kainalot ihan kuivina, eikä tuoksu miltään. Ja tosiaan on edullinen.
 13. Toi sokerointi kiinnostais kyllä, mutta häihin enää vajaa kaks viikkoa, niin taidan jatkaa höyläys-linjalla.. Mun suurin ongelma on kainlaoiden pigmenttipuutos, eli molemmissa kainaloissa on ihan valkoisia isoja länttejä, jotka ei rusketu. Muuten on tasainen rusketus, mutta kainalojen laikut ei rusketu yhtään ja pikemminkin korostuvat oikein näkyviksi, kun muuten on väriä pinnassa. Ärsyttävää, mutta enhän mie nyt kainaloitani kovasti esittele hääpäivänä.. ;D
 14. Mietittiin kihloja valitessamme valkokultaisia sormuksia, mutta sulho tuumasi, että valkokulta muistuttaa hänestä liikaa hopeaa, joten kihlat on keltakultaa. Ja otin sitten vihkinkin keltakultaa, rimmaa paremmin. Minulla ei ole mitään koruja valkokullasta, oon niin tottunu käyttämään keltakultaa.
 15. Meille kävi Minttumansikat-boolin kanssa vähän hassusti. Eli siinä kirjassa olevan ohjeen mukaista minttulikööriä ei saatukaan Alkosta, sanoivat sen liköörin olevan poistettu valikoimista. Noh, Virosta kun hääjuomia haettiin meille muutenkin, niin appiukko osti sieltä minttulikööriä. Noh, se on 50% likööriä, onnistuukohan booli siitä? Siis että suhteet lasketaan uusiksi, ettei tule liian vahvaa.. Nyt Alkon sivuilla kuitenkin on uusi minttulikööri, siis sellainen miedompi kuin tuo Virosta tuotu. Nyt pähkäillän, ostetaanko booliin tuota Alkon minttulikööriä, vai käytetäänkö ne Virosta haetut liköörit, niitä kun on monta pulloa. Polttareissa testattiin boolia ihan Alkon minttuviinalla, ja se ei ollu hyvää. Sitä ihan alkuperäisellä ohjeella tehtyä Minttumansikat-boolia oon maistanu ja se on tosi hyvää!