Jump to content
Naimisiin.info

Harmaja

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Helsinki

Harmaja's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Jotta häistä tulisi oman näköiset - täytyy kieltolista tehdä, ainakin meidän häissä jossa monta eri ihmistä puuhaamassa. EI: - Rahankerjuuta missään muodossa - Hääleikkejä - Kiljuvia lapsia (lapsia tulee - mutta vanhemmat opastetaan kirkossa ja juhlapaikalla viemään lapsensa jäähylle jos tarve vaatii) - Hääleikkejä - Sukkanauhan etsintää Kyllä: - ihania ihmisiä - hyvää ruokaa ja juomaa - hyvää musiikkia - heittokimppu - HYVÄÄ FIILISTÄ!!!
  2. Bongasin tämän vuoden häämessuilta hyvän kuvaajan ja varasin päivän viime viikolla - siis kaksi kuukautta ennen häitä! Tarjouksessaan hän esitti kaksi erilaista kokopäivän pakettia - mutta halusimme kuvaajan kirkkoon, kirkon jälkeen potretti sekä tunniksi hääjuhlaan. Loput juhlasta taltioituvat varmasti niille kymmennille eri kameroille joita ihmisillä on mukana. Säästimme näin 500€ Kuvaaja vaikutti ammattitaitoiselta ja portfoliosta löytyvät kuvat olivat juuri sellaisia kuin toivoinkin. Tapaamme tällä viikolla suunnittelupalaverin merkeissä.
  3. Meillä helppo tilanne - kihlasormukset ja minun vihkisormukseni valmistuvat samana päivänä Menimme puoli vuotta sitten kihloihin - mutta emme löytäneet oman tyylisiä sormuksia joten nyt häiden kynnyksellä - teetimme minulle kihla- ja viskisormukset puolipyöreästä platinasta. Kihlassa 17 pientä timanttia ja vihkisormuksessa yksi isompi kivi sekä samanmoisia pieniä kiviä kuin kihlassa. Miehelleni teetimme platinasta saman mallisen sormuksen ilman kiviä ja kaiverrukseen hääpäivä.
×
×
  • Create New...