jenniiko

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

jenniiko's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. jenniiko

    Nizza

    Hei! Varattiin juuri matka Nizzaan + vuokrataan siellä auto ja ajellaan pitkin rivieraa n. viikko. Varaus tehtiin ebookersin kautta, oli selvästi halvempi kuin valmispaketit ja tykätään muutenkin omatoimisemmasta matkustelusta. Suunnitelmissa olisi vierailu muutamalla viinitilalla Provencen alueella. Onko jollain suosituksia tai kokemuksia kivoista viinitiloista 0-3 h:n ajomatkan päässä Nizzasta?
  2. jenniiko

    Häämarssiksi Snowman?

    minäkin olen ihastunut tuohon lauluun ja haluttais se poistumismusiikiks. nyt pitää jännittää, suostuuko kanttori siihen. toivotaan parasta.
  3. Moi! Soivatko nuo Now and Foreverin onnenkellot oikeasti? Askarteluliikkeiden kellot eivät näköjään soi kovin hyvin ja nyt etsinkin kelloja, joista tulee ihan hyvin kilkatusta. Käyttäisin niitä riisin tilalla kirkosta poistumisen jälkeen.
  4. me ollaan vähän ajateltu sallaa, sieltä holiday clubin ihania mökkejä. salla on vähän rauhallisempi kuin nämä levit yms.
  5. olisiko jollain kokemusta noista majakosken pitopalveluista? niillä on neljä eri vaihtoehtoa, joten onko joku kokeillut jotain niistä ja minkälaista ruoka ja palvelu on ollut?
  6. heippa! talvella majakosken hinnat ovat vähän halvempia. me varattiin juuri helmikuulle 09 sekä riihi että päätalo, ja yhteishinta oli 800 e. onhan sekin tietysti kallis, mutta kesällä se olisi vielä enemmän. paikka on tosi suosittu, nyt jo oli helmikuulle 09 varauksia, joten olkaa hyvissä ajoin liikkeellä. paikassa on tällä hetkellä kuulemma 4 eri pitopalvelua, joista voi valita mieleisensä ja menuita yms saa kuulemma räätälöidä aika hyvin. vuokraan kuuluu siivous ja paikkaa saa pitää koko vuorokauden, eli ei ole mitään "kotiinlähtöaikaa", niin kuin joissakin paikoissa. puhelimessa sanottiin, että koristelemaan pääsee pe-iltana, jos siellä ei ole silloin juhlia, mutta jos on, niin sitten tietenkään se ei ole mahdollista. odotan innolla kyllä, että pääsen itse juhlimaan majakoskella!