Kata-82

Morsian
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About Kata-82

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meikki 65e (sis. koemeikin), kampaus 50e (kampaaja sanoi, ettei heillä ole tapana tehdä varsinaista koekampausta, koska kampauksesta ei koskaan saa aivan samanlaista...joten kun käyn paria viikkoa ennen häitä leikkauttamassa ja värjäyttämässä hiukset, suunnitellaan kampausta mut ei tehdä...saa sit nähdä mitä tulee loppupelissä...).
 2. Me varattiin kirkko 1v2kk ennen ja kuvittelin, että ollaan hyvissä ajoin, mutta ei saatu enään sitä kellonaikaa kuin mitä oltiin ajateltu... Mut tosiaan talvella ei ehkä ole niin ruuhkaa...
 3. Meillä tulee olemaan myös oma auto hääautona. Valkoinen 307 sw...tilasin eilen viininpunaista tylliä sen koristeluun.
 4. Mie pyysin tarjouksia sähköpostilla eri hotelleista, muutama vastasi, joistakin ei kuulunut mitään... Oli tosiaan aika suolaisia hintoja. Kalliita oli varsinkin ne joissa oli oma sauna ja amme... Päädyttiin sitten jäämään juhlapaikalle yöksi eli Pohtimolammelle, varattiin kaksikerroksinen superior mökki siinä on oma sauna ja poreamme, todella mahtavan näköinen ja sit kun on vielä lammenrannalla. Maksaa vain 160 euroa (sisältää aamupalan hotellin puolella). Tulee paljon halvemmaksi kuin että tulisi kaupunkiin hotelliin yöksi niinkuin alunperin suunniteltiin (ku ois joutunut vielä tulemaan taksilla juhlapaikalta)...
 5. Meillä ois seuraavanlainen aikataulu: 9.00-11.30 kampaus + meikki (minä ja kaaso mennään 9.00, äitini tulee 10.30 ja mies hiusten leikkausta/laittoa varten 11.00, toivottavasti se on 30 min:ssa valmis, muuten tulee hoppu...) Tässä välissä pukeutuminen ja kukkien haku??? 12.00 kuvaus (aluksi studiolla, sitten siirrytään kirkon viereen lammenrannalle ottamaan ulkokuvat...toivottavasti sää suosii, mutta iso sateenvarjo on hankittu varmuuden vuoksi) 13.00 vihkiminen ja sitten siirrytään 30 km:n päähän juhlimaan... Nyt pikkasen stressaa, et kun on aika tiukka toi aikataulu, ei kärsi tulla juuri ongelmia... mut eiköhän sitä selvitä...
 6. Maksoin uudesta mittojeni mukaan tehdystä puvusta 180 euroa (sisältää haluamani muutokset, hartiahuivin ja 3 vanteisen alushameen) sit tuohon päällä tuli vielä 65e tullimaksua, joten yhteensä 245e, ei mielestäni ollenkaan paha...
 7. Tulevat anopit ottavat vastaan ilmoittautumiset...
 8. Meille tulee myös oma pöytä...
 9. Meille tulee myös Yön Satukirjan sankari.
 10. Hienoja kutsuja teillä kaikilla. Tässä olisi meidän kutsut, joitan olen yksin "väkertänyt" n. 40 kpl. Olihan homma, mutta nyt on hyvä mieli kun sai vihdoin ja viimein valmiiksi ja kutsut lähtee huomenna postiin.
 11. Meillä on varattu kuvaus ennen vihkimistä, jotta vieraiden ei tarvitse odotella meitä juhlapaikalla, kun sinne on matkaa n. 30 km kirkosta. N. 12.00 mennään kuvauksiin ensin studiolla ja sit kirkon lähelle miljöökuvien ottoa varten ja sieltä suoraan sit kirkkoon kun vihkiminen on 13.00, saa nähdä miten ehditään.
 12. Meillä sulholla on keltakultainen kihla ja vihki tulee olemaan muuten samanlainen, mutta valkokultaisena.
 13. Täällä myös Rovaniemen morsian. Meillä hääpäivä siis 28.6.2008, vihkiminen on pääkirkossa ja juhlimaan sieltä siirrytään sitten Pohtimolammelle Hotel Pohtimoon. Tähän mennessä olen tehnyt suurimman osan kutsukorteista tekstiä vaille valmiiksi, pitäisi käydä ostamassa sopivan väristä tulostinpaperia, jotta sais tekstit tulostettua ja kutsut täysin valmiiks. Kutsulistassa on noin 100 nimeä, saa nähdä sit kuinka moni pääsee tulemaan, suurin osa kun on useamman sadan km:n päässä. Muuten ei olla tehty mitään sen kummempaa, muuta kuin suunniteltu ja itellä on tullut katteltua pukuja Joskus miehen kans haaveiltu talvihäistä kun täällä pohjoisessa on niin kaunista talvella, mut sit päädyttiin kumminkin tuohon päivämäärään, kun meillä tulee silloin 10 vuotta täyteen yhteistä taivalta. Bändiasia oli kovasti mietinnässä ja päädyttiin sitten siihen, että viedään juhlapaikalle kaiuttimet ja tietokone, niin musiikkipuoli saa hoitua sitä kautta. Ruokailun aikana voisi kuulua taustalla jotain rauhallista (melko hiljaisella) ja sit iltaa kohden menevämpää.... Säästetäänpähän siinäkin hieman, kun ollaan kuitenkin meinattu ite kustantaa häät.
 14. Meillä grillataan makkaraa ja sit on tarjolla myös karjalanpiirakoita, munavoita ja salaattia.
 15. Hurlumhei: Paikkana meillä on erämaahotelli kauniin luonnon keskellä lammen rannalla ja paikasta/henkilökunnasta ei mene erikseen vuokraa/maksua joten sekin saattaa vaikuttaa hintaan pitäähän niidenkin jostain palkka saada, toki olisimme saanet alkupaloilla ruoan, mutta se olisi ollut jo sitten 33e/henkilö. Hintaanhan kuuluu myös kakku, joka tulee leipomosta. Täällä Lapissa ei oikein ole paikkojen suhteen valinnanvaraa, jos haluaa sellaisen missä on vierailla yöpymismahdollisuus. Unohdin tosiaan aiemmin mainita, et lapsille on lihapullat ja nakit vartaassa, perunamuussi (13e/hlö).