rinkeli25

Rouva
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About rinkeli25

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kuulostaapa tutulta!! Minäkin soitin samasta asiasta, A4 oli täynnä pieniä, rajaamattomia kuvia, kasvojen ilmeistä ei saanut selvää kuin lähikuvista. Kuvaaja otti nokkiinsa ja on ollut huonoa palvelua sen jälkeen! On se kumma tämä digiaika, jos ei studiokoevedoksista voi vaatia että niistä näkee mitkä haluaa valita! Myöhemmin sain osasta kuvia suuremmat, mutta edelleen pikselöityneet kuvat. Ja loppujen lopuksi istuttiin sulhasen kanssa eri paikkakunnalla sijaitsevan valokuvaamon tietokoneella kaksi tuntia valitsemassa näitä kuvia. Eikä meinannut silloinkaan mennä jakeluun, että ei haittaa että kuvia ei ole vielä käsitelty ja rajattu - kunhan vaan nähdään kasvojen ilmeet tarkasti ja läheltä! Vaikka kuvat olivat todella hyviä, paha maku on jäänyt suuhun.
 2. Toisessa aihetta käsittelevässä ketjussa olenkin jo aikaa maininnut osoitteen, mistä tämä kappale (mp3+nuotit) löytyy, jos joku ei ole huomannut. http://webusers.siba.fi/~hoskala/talvihaa/index.htm Oli meidän ihanainen häävalssimme ja soitettiin poltetulta levyltä, kun soittaja ei ehtinyt opetella biisiä.
 3. Minä haluaisin kans lämpimän juoman ja glögiä ollaan ajateltu. En vaan tiedä, miten tuon käytännössä järjestää, kun on 80 ihmistä. Onko tällä tervetuliaismaljalla tarkoitus myös onnitella, kuten kuoharin kanssa tehdään? Eihän se juoma pysy lämpimänä jos ihmiset odottavat, että kaikki ovat pöydässä, jonka jälkeen "nostetaan malja" ja onnitellaan. Vinkkejä? Juoma tulisi kyllä meidän tapauksessamme parempaan kertis-styroksi-mukiin, sillä juhlapaikalla ei ole tarpeeksi laseja/kuppeja muuten. Minua tämä taas ei häiritse ollenkaan
 4. Otin yhteyttä sanoittajaan, ja sain kuin sainkin tämän ihanan valssin mp3, nuotit ja sanat oheisesta linkistä http://webusers.siba.fi/~hoskala/talvihaa/index.htm Lupa tänne sivuille laittamisestakin on kysytty :
 5. Samalla asialla itsekin! Kuka on levyttänyt, mistä tämän sais käsiin? Joulukuu lähestyy jo
 6. Hei, tietääkö kukaan Talvihäät-valssin levyttäjää tai onko nuotteja jostain saatavilla? Mistä sen voisi löytää, että saisi kuunnella? Sanat olisivat todella sopivat. No niin - linkki tähän mahtavan ihanaan talvivalssiin alla! Löytyy nuotit, mp3 ja sanat. Tässä meidän häävalssi http://webusers.siba.fi/~hoskala/talvihaa/index.htm