Jump to content
Naimisiin.info

Petri

Aktiivijäsen
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Petri kaikki viestit

  1. Petri

    Sähkökitara kirkkoon?

    Ei ole koskaan ollut mitään ongelmaa esittää musiikkia kirkossa sähkökitaralla. Esityksen voi hyväksyttää kanttorilla etukäteen, kuten yleensä tuleekin tehtyä, vaikkei sitä erikseen olisi pyydettykään.
  2. Petri

    Calliola (Raasepori)

    Monen monet häät on siellä soitettu ja orkesterimme onkin Calliolan yhteistyökumppaneita. Kyllä Calliolan väki tekee työtään suurella sydämellä ja tekee kaikkensa vieraiden viihtymisen eteen. Jos jotain negatiivista hakee, niin onhan se hieman hankalan taipaleen takana. Varsinkin talven liukkailla ja pimeillä.
  3. Kiitos! Oletko / onko joku muu forumilainen pitänyt kekkereitä paikassa tai muuten vaan käynyt siellä? En löytänyt ko. paikalle nettisivuja.... Monet häät siellä on tullut soitettua. Pirauta Ullalle ja Jarmolle menkää käymään. Pari muuta paikkaa, jotka tosin ovat enemmänkin ravintolamaisia. http://www.martinpiha.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=19&Itemid=23〈=fi http://artalli.fi/tilaisuudet/haajuhlat/
  4. Täällä ollaan soitettu häitä isolla lasiverannalla. http://www.kaisankoti.fi/www/fi/ Täälläkin ollaan joskus häitä soitettu, mutta taitaa olla alueenne ulkopuolella. http://www.raasepori.fi/firstpage/3370-grantorp-on-upea-juhlapaikka
  5. JANTONIEMEN TILA Osoite: Jantoniementie 364, 08450 Jantoniemi Puhelin: Ulla ja Jarmo Lahdelma 0400-470638 "Maatilajuhlat 180 hengelle. Juhlatila ja erillinen tanssilato tarjoaa tunnelmalliset puitteet vaikkapa hääjuhlaan. Jantoniemen tilan isossa pihapiirissä pääsee nauttimaan myös järvimaisemasta." Sijaitsee noin 30 min. kehä III:lta ykköstietä Turun suuntaan.
  6. Kyllä voi. Kannattaa katsella ensin kotikylänne bändejä, sillä matkakulut nostavat hintaa. Bändeille ei ole olemassa mitään hinnastoa, jonka mukaan hinta määräytyy, vaan bändit itse hinnoittelevat itsensä, joten neuvotteluvaraa yleensä löytyy. Tähän tietysti taas tulee pieni miljoona näitä "alle 1500 euron ei ole mahdollista saada minkäänlaista laatua" -kirjoitusta, jotka voitte jättää omaan arvoonsa. Jokaiseen juhlaan ja jokaiselle kukkarolle löytyy bändi kunhan vaan etsiä jaksaa.
  7. Vihdin Pirtti : http://www.vihti.fi/kohderyhmat/matkailijat/kokous-_ja_juhlapalvelut_seka_majoitus/prime100.aspx Jantoniemen Matkailutila : http://www.lansi.fi/matkailuhakemisto/plisatieto.asp?id=251 Grantorp : http://www.raasepori.fi/palvelut/sisaiset-palvelut/kiinteistohuolto/vapaa-ajan-kiinteistot/grantorp
  8. Petri

    Ruokaa ym. bändille?

    Aika erikoiset on vaatimukset!! Noilla seurojentaloilla häitä soittavat bändit tietää, että taukotilat joko on tai yleensä ei ole. Bändit myös tietää, että pitopalvelu poistuu, kun kahvit on juotu ja soitto alkaa. Lämpimän ruon järjestäminen on tällöin hankalaa. Bändille ruuaksi riittää, jos saavat ottaa iltapalaa hääväen kanssa samasta pöydästä. Virvokkeita, siis vissyä ja limpparia, olisi hyvä olla paljon, pari litraa per ukko ainakin.
  9. Sir Elwoodin Hiljaiset Värit - Viimeinkin http://beatfellows.bandcamp.com/track/viimeinkin
  10. Vihdin pirtti : Www.vihti.fi/Palvelut/liikunta_ja_ulkoilu/retkeily_ja_ulkoilu/prime100.aspx
  11. Meidän ohjelmistossamme tuon kappaleen parina on Bablon 'Kaunis kaunis'. Ei löydy youtubesta, mutta laita yksärinä s-postosoitteesi niin meilaan sulle mp3:n.
  12. Ilmaristen matkailutilaa suosittelee BäckSet-yhtye (Terveisiä mukavalle isäntäväelle http://www.ilmaristenmatkailutila.com
  13. Liedon Parmaharjussa ollaan myös oltu monet häät soittamassa. http://www.liedonparma.fi/parmaharju.htm Tilaa piisaa, ja urheiluhistoriaa!
  14. Mites olisi vähän erikoisempi paikka : http://www.lohja.fi/tytyrinkaivos/default.asp?sivu=5&alasivu=5&kieli=246
  15. Petri

    DJ "omasta takaa", mistä PA-setti?

    Kotistereot ei riitä juhlasalin kokoiseen tilaan. Nopeesti googlettamalla Rovaniemeltä löytyy AC-Team, JukePaavola ja Karaokekammari, jotka varmaan vuokraavat äänentoistolaitteistoja. Edullisimmin voi saada paikalliselta Elävän Musiikin Yhdistykseltä sekä tietysti paikallisilta bändeiltä.
  16. Petri

    Ruotsinkielinen valssi haussa

    Barbara Helsingius on ruotsintanut suomalaista tanssimusiikkia, ainakin Kultaisen Nuoruuden. Kirjastosta löytynee nuotit. Muutamia ruotsinkielisiä valsseja on myös täällä.
  17. Nummelassa Rientola (hyvä sijainti keskustassa). Nummelan ja Karkkilan puolessavälissä Vihdin Pirtti (majoitusmahdollisuuksia, sauna, uimaranta)
×
×
  • Create New...