Jump to content
Naimisiin.info

Cuddlyheart

Morsian
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Cuddlyheart kaikki viestit

  1. Cuddlyheart

    Kutsukortteja

    Tässä olisi vielä tuo kirjekuori kutsun sisätakakannesta. Sisälle siis laitoimme kartan, ajo-ohjeet, lahjalistan internetosoitteen (naimakaupat.com) ja ortodoksisen seremonian kulun.
  2. Cuddlyheart

    Kutsukortteja

    Tässä meidän kutsumme...lähtevät postiin huomenna =) Sisälehdellä on etusivulla teksti "Syli toisensa löysi" ja takakannessa sisäpuolella on kiinni pieni kirjekuori, jonne on kätketty kartta ja ohjeet juhlapaikalle sekä tietoa ortodoksisesta seremoniasta.
  3. Olisiko tähän aiheeseen päivitettyä tietoa? Sulkki on kastettu, mutta kirkko ei koskaan ole luovuttanut mitään todistuksia kastetuksi tulemisesta...Riittääkö seurakuntiin todistus, josta aiemmin on täällä puhuttu? Jonka voi siis itse täyttää, ja jossa on vanhempien allekirjoitukset esimerkiksi? Kiitos, jos jolla kulla olisi tietoa!!
  4. Voi että..onpa nämä...*huokaus* =) Minäkin kaipaisin näitä myös englanniksi, jos joku tietää mistä löytyisi..
  5. Ui jui...näitä juttuja lukiessa tulee mieleen vain, etten todellakaan näköjään ole yksin jenkki-mieheni kanssa =) Ihanaa huomata, miten oikeasti sillä välimatkalla ei ole mitään merkitystä, kun on rakastunut. Me siis tapasimme Irlannissa 2005, kun olimme molemmat matkaamassa Irlantia ympäri.. Päädyimme pienien budjettiemme johdosta hostelliin, jossa oli jaetut huoneet =) Kaverini kanssa tupsahdimme huoneeseen ostosreissulta ja Hän on siinä viinipullo kädessä pyytämässä alakertaan tutustumaan muihinkin hostelli-immeisiin. Legendaariset sanat: Siitä se sitten lähti. Meilailimme lähes joka viikko, kunnes tasan vuosi sitten päätin kaverini kanssa lähteä tutustumaan jenkkilään. Mieheni on Losista, joten kysäisin, jos hän vaikka voisi näyttää vähän Losin hienouksia. Lopputulos: Losin hienous = elämäni rakkaus. Olin kaksi viikkoa hänen luonaan Losissa, ja hän tuli ensimmäistä kertaa Suomeen elokuussa 2006. Silloin karisi viimeisetkin epäluulot kaukosuhteen toimimisesta. =) Jouluna sitten treffasimme New Yorkissa...ah, ihanaa! Ja maaliskuussa hän tuli taas tänne pariksi viikoksi. Nyt olisi enää 39 päivää niin minä vuorostani lähden sinne viettämään piiiiiiitkää kesälomaa (lue: 5 vkon lomaa). Viimeisin päivitys suhteemme kohdalta on tosiaan se, että lokakuussa 2007 menemme Suomessa maistraatissa naimisiin, ja 14.6.2008 Suomessa kirkossa naimisiin. Mieheni tosiaan sanoi jo vuosi sitten, että hän haluaisi muuttaa Suomeen, jos meistä kehkeytyy jotain. Ei siis jenkki-häitä elleivät hänen vanhempansa halua sponssata. ;D Jos on Losissa heinäkuun 12. päivästä eteenpäin, olisi ihan kiva jutskata vaikka enemmänkin! =) Ja totta kai kaikkien muidenkin kanssa. Oon ihan koukussa tähän sivustoon muutenkin.
  6. Kiitos! Olemme kuitenkin tässä päätymässä Kulosaaren kartanoon..miljöön vuoksi lähinnä.
  7. Saanko vielä tiedustella, minkä kokoisissa häissä olit? Meillä on nimittäin noin 60 henkeä tulossa ja mietin vielä vähän tilajärjestelyjä...tanssitilaa yms. ;D
  8. Alustavasti varasimme Rauhanaseman...olisiko kenelläkään kommenttia/kokemuksia jaettavana tästä paikasta? Ruusuja-risuja? Nettisivulta ei paljon saa nimittäin irti. Olen kuullut, että olisi kuitenkin kiva paikka...?
  9. Tulipa täss muutamia runoja mieleeni, jotka voisivat sopia... itsellä tulee olemaan amerikkalais-suomalais-häät, joten tekstiäkin on molemmilla kielillä. Ja tietty, kun olen aina ollut runoihmisiä, niin runoja tulee olemaan varmaan kaikkialla ;D "To love is to receive a glimpse of heaven." -Karen Sunde- "Teillä tulee olemaan niin vahva yhteys, että kun toinen itkee, toinen tuntee suolan maun." "When you smiled, you had my undivided attention. When you laughed, you had my urge to laugh with you. When you cried, you had my urge to hold you. When you said you loved me, you had my heart forever." "You are the sun in my winter sky, you are the hello in my goodbye. You are the stars shining down on me, you are everything I had hoped you would be. You are the arms wrapped around a hug, you are the pull when I need a little tug. You are the lips that feel my gentle touch, you are the one who loves me so much. You are the one who I come to for love, you are my angel sent from above. I need your love, I need you too, because I am the I in I love you." - Linda LaTourelle - "..että ei ole enää iloa kuin hänen iloitessaan, ei surua kuin hänen surressaan; että hänen huokaistessaan rakkaudesta hänen hymyillessään kiintymyksestä on tästä eteenpäin ainoa autuus; silloin tietää, että täss on rakastunut ihminen ja tämä on rakkautta." -Benjamin Disraeli- "Love doesn't make the world go round. Love is what makes the ride worthwhile." -Franklin P. Jones-
  10. Kirjoittaja on Helen Keller, menee englanniksi näin: "The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart- Ihana lausahdus
  11. Aikas paljon on porukkata muuttamassa USA:an, mutta onko joku, jonka 'toinen puolisko' olisi muuttamassa tänne? Oma siippani olisi ensi keväänä tulossa tänne, ja aiomme syksyllä mennä maistraatissa naimisiin. Ajattelin maistraattiin soitella asian tiimoilta tässä, kun työt antaa myöten, ja kysellä asiasta... mutta onko kenelläkään täällä kokemusta paperisodasta, joka meillä on kenties edessä päin? Esteiden tutkinta tietenkin, mutta mitä muuta? "Love is the shortest distance between hearts."
  12. Olemme amerikkalaisen mieheni kanssa menossa naimisiin ensin maistraatissa Suomessa, jotta saamme lupa-asioita eteen päin (muuttaa tänne nimittäin), ja sitten vietämme varmaankin ensi kesänä isompia kirkkohäitä...ja edelleen Suomessa Eli kahdet häät olisi tulossa.
×
×
  • Create New...