Tige mauk

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Tige mauk

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pääkaupunkiseutu
 1. Voi jessus teidän kanssanne. Ensin yks pari menee naimisiin salaa ettei kukaan tiedä. Sit ihmetellään miksei kukaan muista. Sit ihmetellään kun aletaan muistaa ja yllättävän runsaskätisestikin mutta kun ei kaikki. Ja sit vielä ihmetellään kun joku ei kutsu rippijuhliin. Yrittääs ny päättää jo mitä haluaa ja elää sen mukaan. Jos ei pidä häitä, vaan vihkijäiset, turha odottaa että häälahjoja tulee pilvin pimmein jos ei häitäkään ollut. Ei kannata yrittää ottaa hyviä puolia molemmista vaihtoehdoista ja luulla että muut ihmiset on ihan vietävissä. Ja jos rippikutsumattomuus häiritsee, menee ja kysyy että tästäkö tämä johtuu, vai mikä hiertää? Turha sitä surra ja stressata jos kysymällä selviää.
 2. Mie soitin keväällä Helsingin maistraattiin ja sieltä selvitettiin kaikki alusta alkaen; todistajia ei kesäaikaan viran puolesta, kaikki perjantait varattuja koko kesän, vihkijää ei saa valita, ei maksa mitään paitsi jos muualla kuin maistraatissa, voi vihkiä vaikka Rovaniemellä paikallisessa maistraatissa.. Ajattelin (ennenkin maistraatissa vihittynä) että tilaisuus on todella nopea ja ed. kerralla oli hra Oljemark. Tällöin olin revetä naurusta, oli sellainen shokki tämä vihkijän tyylinmuutos. No tällä kertaa oli sitten Haikarainen. Hauska hemmo, meillekin sanoi että nyt sitten niitä pusukuvia että vieraat saavat kuvata. Meitähän ei tarvinnut kahdesti käskeä! Pyysimme siksi vieraat paikalle jo maistraattiin että saisimme tilaisuuteen lämpöä ja luontevuutta ja kaikki meni hyvin. Kävimme vielä apostillan hakemassa kansliasta ja siellä saimme odottaa, mutta kaiken kaikkiaan hyvät häät vihkimisestä alkaen.. Ei pahaa sanottavaa maistraatin henkilökunnasta, heilläkin on toki joskus huonoja päiviä mutta kun ymmärtää asian, ei ota henkilökohtaisesti vaikka onkin häät kyseessä.
 3. Käytiin ennen vihkimistä syystä siitä ettei olisi ollut aikaa vihkimisen jälkeen. Kas kun sen jälkeen oli varattu ravintola jonka jälkeen lähdimme viettämään sviittiin hääyötä. Ja kuka nyt seuraavana pvnä enää hääkuvaan menisi? Ei olis morsian enää freessi, sulhosta puhumattakaan. Vanha vitsi kertoo että hääkuvasta tietää onko kuva otettu ennen vai jälkeen hääyön; jos kuvassa morsian istuu ja sulho seisoo, kuva otettu ennen hääyötä. Nimittäin jos hääyön jälkeen, sulho istuu koska ei jaksa seistä ja morsian seisoo koska ei pysty istumaan..