maria27

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About maria27

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Noormarkun Kerhosta... Meille on varattu Kerho ensi kesän häitä varten. Paikasta ei peritä vuokraa, mutta lisäajasta (klo 00.00-02.00) veloitetaan 90€. Kahteen asti siellä on siis pisimmillään mahdollista olla. Me emme tarvitse vieraille majoitusta, mutta Kerhon yhteydessä on kyllä vierastalo Vainiola, jossa oli muistaakseni 7 kpl kahden hengen huoneita. Hinnoista en tiedä. Kannattaa soitella Kerholle ja kysellä sieltä tarkemmin.
 2. Edelliseen vielä lisätäkseni, onko teillä hyviä ideoita runoksi/saatteeksi lottokupongille?
 3. Itsekin ihastuin ajatukseen ja lottokupngin saa kivasti sidottua nauhalla rullalle. Tosin kesäisin (-07-->) lotto arvotaan sunnuntaisin, joten jännitys jäisi sinne sitten. Porukkalotolla pääsisi hieman helpommalla ainakin kioskin täti. Ja täysosuman osuessa kohdalle potista pääsisi nauttimaan useampi vieras.
 4. Ravintola Sofia Haluaisin kuulla omakohtaisia kokemuksianne Sofiasta. Alustavasti ollaan sieltä kyselty, mutta jäin miettimään alkoholipolitiikkaa. Omaa boolia saa olla, mutta tarjoilu joko ulkona tai sisääntulokäytävällä. Miten se käytännössä toimii eli saako vieraat kuitenkin tulla juomalasiensa kanssa juhlapuolelle? Entä jos ostaisi sieltä boolit; onkohan kallista? Kiitoksia kaikista tiedoista!