Mokso

Morsian
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Mokso

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Täytyy kyllä antaa pikkusen pyyhkeitä G18 asiakaspalvelusta. Me haluttais tehdä varaus alkuvuodelle 2009 ja ne ei suostu ottamaan varauksia, eikä siinä mitään. Niillä on varmaan ihan tarpeeks tekemistä ilman sitäkin. Mutta se mistä tulee multa pyyhkeitä on ehdottomasti se, että ne ei suostu antamaan ees jonkinasteista arviota siitä, koska ne alkaa ottamaan varauksia vastaan vuodelle 2009. Tarkin, mitä mä oon saanu on "joskus keväämmällä." Sehän kattaa sisäänsä ainakin kuuden kuukauden aikajakson. Ja meitä kun huolettaa, että me ollaan valitsemassa hääjuhlan päiväks semmonen, josta tulee suosittu, niin ei voitais tehdä mitään varauksia cateringin tai kuvaajan kanssa eikä mitään.
  2. No toisaalta niissä yleisissä nimissä on puolestaan oma rasitteensa. Mulla on suhteellisen yleiset etu- ja sukunimi, työskentelen isossa organisaatiossa ja täältä löytyy tällä hetkellä työskentelevistä kaksi täsmälleen samannimistä ja yksi entinen täsmälleen samanniminen. Todella rasittavaa, kun sisäiset postit (ajoittain jopa sähköpostit) menee väärille vastaanottajille. Kiva siinä sitten soitella perään ja selitellä että ei, tää tuli nyt kyllä väärään osoitteeseen. Itse ottaisin mieluummin todella harvinaisen nimen, kuin tämän nykyiseni. Harmi vaan sekä mulla, että miehelläni on melko yleiset nimet.
  3. Niin mitäs sille tilalle tuli hintaa ja mitä siihen kuului?
  4. Mä oon joskus järjestäny ihan muuten vaan kotonani. Se oli siihen aikaan kun Sin Cityllä oli vielä esittelijöitä. Se oli kyllä huikeen mukava ilta. Niillä oli kyllä mukanaan yks jos toinenkin laatikollinen tavaraa, josta sai samantien ostaa. Muutama kappale oli jotakuinkin jokaista tuotetta. Sitten joitain erikoistuotteita sai tilaamalla.
  5. Kannattaa kyllä lukea ajatuksella koko kappaleen sanat läpi, ennen kun niitä käyttää missään esim kutsuissa. Yleensä vähintäänkin kaveripiiriin kuuluu joku, joka tuntee samaa musiikkia. Tietysti kaikki toimii asiayhteydestään irrotettuna, mutta... Hyvänä esimerkkinä Himin Right Here in My Arms, joka kertoo kauniina ja huumaavana alkaneesta rakkaudesta, joka nopeasti muuttuu psykoottiseks ja tukehduttavaks. Toisena hyvänä esimerkkinä Alice Cooperin Poison "I want to love you, but I better not touch (Don't touch) I want to hold you but my senses tell me to stop I want to kiss you but I want it too much (Too much)" Toi vois ihan hyvin kertoa rakkaudesta, joka on niin suuri että ja ihana että se melkein sattuu. Mutta se oikeesti kertoo naisesta, joka hyväksikäyttää ja henkisesti pahoinpitelee.
  6. Miten teillä, joille ei tuu istumajärjestystä, tunteeko kaikki teidän kaverit toisensa? Mä en nimittäin esimerkiks vois kuvitellakaan jättää tekemättä istumajärjestystä, koska mulla on elämän varrella kertyny todella rakkaita ystäviä, jotka ei tunne toisiaan ja osa ei kyllä aivan varmasti viihtyis keskenään. Eikä kaikki kuulu mihinkään kaveriporukkaan. Mä en vaan vois tehdä niin pahaa karhunpalvelusta ystävilleni, että jättäisin ne omine nokkineen ettimään itelleen istumapaikkaa.
  7. Se jäi vähän epäselväksi kirjoituksistasi, mutta hyvä että päästiin yhteisymmärrykseen. Lävistyksiin liittyy kuitenkin todella paljon kaikennäköistä kuvitelmaa ja urbaania legendaa. Esimerkiksi hammaslääkärini edellisellä käynnilläni vakavasti suositteli minua ottamaan korun pois koko kesäksi, ettei se vaan tulehdu. Koska tietysti kaikki parantuneet lävistykset tulehtuu ihan vain sen takia, että on kesä. Ja tästä yhteisymmärryksestä huolimatta mä en kyllä vieläkään oikein käsitä, että minkä takia ne on ne morsiusneidot/kaaso, joille pitäis se käytöksen kultainen kirja ojentaa? Käsittääkseni kukaan heistä ei ole ilmoittanut, että eivät suostu kauniita koruja käyttämään tai laittamaan hiuksiaan nätisti häitä varten tjsp. He ovat vain kieltäytyneet pistämästä omaa onnellisuuden tavoitteluaan jäihin jonkun toisen ihmisen häiden takia. Herrajumala mitä hirviöitä. : Toi on mun mielestä melkein kun pyytäis, että ethän rupea seurustelemaan ennen meidän häitä, kun se ei sovi meidän häiden teemaan. Noin niinkun pikkuisen kärjistäen. Jos jollekin pitää käytöksen kultaista kirjaa tunkea, niin morsiamelle sen takia, että edes pyytää tommosta ja vielä sitäkin enemmän niille mummoille ja papoille, jotka rupeaa morsiamelle huomauttelemaan jonkun muun kuin tämän itsensä ulkonäöstä.
  8. No morsianko maksaa niiden lävistysten uudelleen laittamisen? Riippuen lävistyksen tuoreudesta, lävistys saattaa mennä sen verran umpeen, ettei sitä korua enää saa läpi jo tunnissa. Ja asiansa osaavalla lävistäjällä jokainen lävistys on vähintään 30 € ylöspäin. Puhumattakaan tietysti niiden paranteluun kuluvasta ajasta ja vaivasta. Ja jos sattuukin niin hyvä tuuri, että lävistysreiät eivät umpeudu siinä ajassa, niin mietihän nyt vähän uudestaan, mitä sä yrität pyytää. Lävistysreikä on vähintään 6 mm lävistäjältään. Se ei mittanauhalla ole suuren suuri, mutta esim tossa alahuulessa se on VALTAVA ja aivan järkyttävän paljon rumempi kun joku nätti koru. Ja kyllä, nättejä koruja löytyy kaikkiin lävistyksiin vaikka millä mitoin kaikkiin mahdollisiin lävistysreikiin. Ja jos ei nätti koru kelpaa, niin aina löytyy kirkkaasta/mattapintaisesta muovista tehtyjä retainer-koruja, jotka on lähes huomaamattomia.
  9. Yhteisellä asuinpaikkakunnalla, joka on myös morsiamen (minun) kotipaikkakunta.
  10. Ehdottomasti ei: - Bridezillaa - Bridemutsizillaa - Bridefrendizillottaria Ilmotin jo äitille ja kavereille, että jos joku rupee ottamaan herneiks asti stressiä meiän häistä, niin me karataan kahdestaan ja kerrotaan vasta jälkikäteen, että mentiin muuten naimisiin. Yks kavereista stressas toisen kaverin häitä niin paljon, että se rupes raivoomaan hääpäivänä, kun ohjelmalehtiset jaettiin vasta, kun ihmisiä alko jo istumaan pöytiinsä. Meidän häissä vaan ei yksinkertasesti sallita sellasta. Sen päivän muisto ei mee pilalle, jos pienet tai suuretkin yksityiskohdat ei oo kun melkein, mutta se kyllä menee aivan varmasti pilalle, jos joku huutaa ja äyskii ja muutenkin stressaa.
  11. Meillä on häät vasta kaukana edessäpäin, mutta yleisiä ohjeita istumajärjestyksen tekoon on; aina istutetaan ihmiset niin, että niillä on joku tuttu samassa pöydässä, mieluusti myös joku muu kuin oma avec. Avec aina istumaan vastapäätä kutsutusta. Ja mieluusti tietysti sekoitetaan ihmiset. Ts ei pöytiä, joissa on tyyliin pelkästään morsiamen kavereita, toisessa morsiamen isän puolen sukua kolmannessa sulhasen kavereita jne jne. Ja sitten tietysti kannattaa käyttää ihan maalaisjärkeä eli ei laiteta sulhasen luonnonsuojelijaystävää morsiamen turkistarhaajasedän kanssa samaan pöytään jne.