elah

Rouva
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About elah

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Olen ollut häissä, joissa riisinheitto oli vasta juhlapaikalla. Kaaso/bestman voi kertoa vihkimisen jälkeen kirkon ulkopuolella järjestelyistä. Tämä on yksi keino, ellei ihan välttämättä halua kirkon rappusilla sitä riisisadetta
 2. Minä kävin GLOssa kyselemässä hääpaketeista ja heti kysyttiin, että haluanko nähdä huoneita Kävin siis katsomassa kaikki 3 hääpakettihuonetta, ja olin kyllä enemmän kuin tyytyväinen koko hotelliin. Varasin sitten meille junior yard suiten vaikka pitikin ensin ihan tavallinen huone ottaa
 3. Jos sinulla ei ole mustapäitä tai mitään muitakaan epäpuhtauksia häiritsevästi, kannattaa valita kirkastava/virkistävä/heleyttävä kasvohoito. Ne ovat ihan turvallisia:)
 4. Kasvoista karvoja voidaan poistaa ainoastaan kulmakarvoista, nenästä (sieraimista siis), huulten yläpuolelta ja leuasta. Poskissa olevaa karvaa ei saa poistaa millään keinolla.
 5. Nostetaanpas tätä vähän niin saadaan ehkä uutta keskustelua tänne.. Olisikohan jollain uusia kokemuksia kerrottavana tai kuvia esimerkiksi pöytäjärjestelyistä? Muille kiinnostuneille linkki: http://www.sinistencatering.com/stansvik.html#
 6. Helsingissä edullisimmat sokerointipaikat ovat Fresh Up (www.freshup.fi) ja Pikku Kulkuri. Paikkojen tasosta en tiedä, sokerointi kun on taito jonka oppii vain tekemällä paljon paljon toistoja. Eli jos haluaa varmistua hoitajan ammattitaidosta, kannattaa kysyä kauanko sokerointia ovat tehneet:)
 7. Hyvin onnistuu, ei ne ripset estä piilareiden laittoa ellet räpsyttele ja vetistele kovasti niitä laittaessasi.
 8. Vastaan sen verran kun tiedän: Paikkaa ei tarvitse siivota, se siis sisältyy menuiden hintaan. Tarjoilijoista ja muusta hlökunnasta ei tule lisämaksua. Tila ei ole mikään hurjan iso, riippuu paljon siis siitä paljoko vieraita on tulossa.
 9. Haluaisin lisää tietoa Stansvikin ravintolasta. Esim. onko uimaranta ja grillikatos lähimökkien lomalaisten vapaassa käytössä myös hääpäivinä?