Jump to content
Naimisiin.info

Eevi79

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Eevi79's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ei nyt voi sanoa, että pelottais mutta alkaa tuntua hieman jännittävältä kun polttarit ovat huomenna. Ehkä aavistuksen ahdistavampaa kun tiedän etukäteen päivän. Vuorotyötä tekevänä piti polttariviikonloppu toivoa ja aikoja sitten vapaaksi. Aika salaperäistä on ollut viime päivät, ihmeellisiä puheluita jne.. . Ja sulhanen vielä ehdottelee mitä kaikkea "kivaa" kaaso ja polttariseurue on ehkä voinu keksiä pääni menoksi! Onneksi se ei kai tiedä suunnitelmista juuri mitään. Jänskättää!!! ;D
  2. Ei olis varmaan pitäny lukea koko ketjua.... :-/ Etukäteen olen ajatellut, että jännittävin hetki on kävellä kirkon keskikäytävää ja siis koko vihkimistilanne. Mielessäni olenkin jo nähnyt kauhuskenaariot kuten, että kaadun tai kompuroin helman kanssa, puku ratkeaa, polvistun väärään aikaan tai lähden valumaan alttarilla(morsiussatiini on aika liukasta, kun on polvistuneena), sormus putoaa jne. Nyt mua jännittää moni muukin asia kun luin ketjua ja totesin etten ole joitakin asioita tullut edes ajatelleeksi (siis että mikä voi mennä pieleen...). APUA!
  3. Kyllähän tuo sulhanen taitaa tietää missä morsian käy haaveilemassa. Taitaa lähinnä hymyillä koko asialle ja pitää tätä lähinnä hassuna harrastuksena. Toisaalta on varmasti helpottunut, että mulla on joku paikka missä purkaa "hääpaineita", mutta ei taida tietää kuinka paljon aikaa täällä saa helposti vierähtämään... ;D Sitäpaitsi täältä on saanut ihan mielettömän hyviä ideoita liittyen aivan kaikkeen. Ja ihan mielellään tuo sulhokin käy jotain kuvia/juttuja katsomassa kun pyydän.
  4. Täytyy uskoa, että suurimman osan noista kommenteista voi laittaa ajattelemattomuuden pikkiin tai sitten sen kateuden. Itse olen kyllä myös huomannut, että olen jotenkin herkempi loukkaantumaan noista kommenteista, kun häät lähestyy. Siis jos sukulaiset tai ystävät jotain vihjaavat, että miksi asia on järjestetty näin eikä toisin. esim. miksi hääpaikka on niin kaukana kirkosta (matkaa n20km, ei minusta ole kovin paha). Toisaalta aika ajattelematonta myös arvostella hääjärjestelyjä morsiamelle/sulhaselle, sillä eiköhän kaikki hääparit valmistele itsensä näköisiä häitä ja sellaisia kuin itse haluavat. Itse ainakin aion olla jatkossa hieman varovaisempi kommentoidessani toisten hääjärjestelyjä. Tsemppiä kaikille häitään järjestäville.
  5. Kutsut lähtivät viime maanantaina ja nyt jännityksellä odotan keskustelua asiasta. Osan hyvistä kavereista jouduimme rajaamaan pois (molemmilla isot suvut ja melko läheiset välit esim.serkkuihin). Todennäköisesti pidämme jonkinnäköiset bileet kavereille joita ei tilanahtauden vuoksi voinut kutsua itse häihin. Lisäksi luulen kommentteja tulevan siitä miksi joillekin serkuille tuli avec-kutsu ja toisille ei. Laitoimme avecit vain ihmisille joiden tiedämme "vakavasti" seurustelevan. Emme halua häihimme ihmisiä joiden olemassaoloa emme edes tienneet aiemmin(rumasti sanottu).
×
×
  • Create New...