Jump to content
Naimisiin.info

cerridwen

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä cerridwen

  • Syntymäpäivä 08/19/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Valkeakoski

cerridwen's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Nyt muistin, ihastuin sormukseen, joka maksaa 180 €! Eli se ei tule olemaan suuri rahareikä meillä. Ja hääyöksi aiotaan mennä mökille ja häämatkalle sitten jossain vaiheessa, se ei ole niin tärkeä asia meidän mielestä....
  2. Kyllä hirvittää tää rahanmeno. Pyritään kanssa säästämään mahdollisimman paljon kaikessa, mutta vieraiden viihtyvyys on mun mielestä hääjuhlassa tärkein asia, joten tarjottavissa ei kitsastella. Meillä tosin tulee pitopalvelu kaverin kautta, mutta ei se hirveästi sitä summaa pienennä. Alkoholit käy sulho bestmaneineen hakemassa Tallinnasta, siinä nyt säästyy kyllä rahaa ihan huomattavasti. Ostin hääpukukankaat jo. 88 euroo makso ja saan sellasen puvun kun haluan. Keväällä ruvetaan sitten toisen kaason kanssa ompelemaan hulluna. Aikasemmin ei voi, kun odotan lasta, Tammikuussa on sitten laskettu aika ja heinäkuussa häät, että ehdin varmaan karistamaan raskauskilotkin siinä häitä järjestäessä. Bändi ottaa 600-700 euroo. Kutsumateriaalit on jo hankittu ja osa kutsuista valmiinakin. Teksti tietysti tarvii vielä miettiä ja tulostella. Kaveri tulee ottamaan hääkuvat. Askartelen itse suurimman osan, enkä halua paljoa kukkia, mieluummin pihlajanoksia koristeeksi ja muutama kukka sinne tänne. Meilläkin hääpaikkana nuorisoseurantalo, joka on huomattavasti edullisempi, kun monet muut paikat. Miehelle ehdotin, että vuokrattaisiin hänen pukunsa, mutta ei kyllä tainnut innostua asiasta.... Joten tarvii ruveta kahlaamaan alennusmyyntejä. Mitähän muuta äsken mietin..... Aika paljon oli samoja säästökohteita muillakin.
  3. Kyllähän niitä löytyy, tosin tuppaavat olemaan aika hintavia, kun ovat usein käsintehtyjä.... Toivottavasti löydät mieleisesi!
  4. Meidän "häämaljat" Tein nämä itse keramiikassa meidän häitä varten. Nyt ne sitten odottavat seuraavan vuoden, että pääsevät käyttöön. Tykkään tosi paljon näistä, ovat erilaiset ja meidän näköiset. Ja eivät maksaneet juuri mitään.
  5. cerridwen

    Mikä miestä häissä kiinnostaa?

    Meillä mies on ainakin bestmanin kanssa lähdössä Tallinnaan hakemaan nestemäisiä häätarjottavia, sitten hän hankkii bändin (on itsekin muusikko) ja varaa meille häiden jälkeiselle viikolle tatuointiajat ja suunnittelee tatuoinnit (tää on meidän "huomenlahaj" toisillemme, kun ei haluta mitään helyjä). Ja kyllä tuntuu muutenkin olevan kiinnostunut väriteemoista, vieraista ja juhlan kulusta. Onneks silti jättää mulle askartelut ja somistukset ja muut ihanat ja kivat jutut!
  6. Meidän häissä ehdoton ei on vain exien kuokkavierailut. Tuppaavat kummankin exät änkeämään aina joka paikkaan. :
×
×
  • Create New...